Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Омолодження за допомогою технології HIFU замість підтяжки обличчя

Технологія HIFU має на увазі використання ультразвуку високої інтенсивності для вдосконалення в'ялої шкіри.

Ця достатньо нова косметологічна процедура є неінвазивною і безболісною альтернативою хірургічної підтяжки обличчя. Заснована на використанні високоінтенсивного ультразвуку, що сприяє стимулюванню виробленню колагену для придбання пружності шкіри. 

Компанія "MEDICALASER"  https://medicalaser.com.ua/katalog-tovarov/apparaty-po-tehnologiyam/hifu/ пропонує широкий асортимент ультразвукової техніки для усунення косметологічних проблем, пов'язаних з втратою пружності шкіри. 

Технологія HIFU 

Протягом декількох десятиліть технологія HIFU активно використовувалася для лікування широко відомий використання пухлин. І лише у 2008 році вперше з'явилося повідомлення про застосування у косметології.

Буквально через рік, технологія отримала схвалення FDA як інноваційний метод підтяжки брів і ліній зморшок у верхній частині грудей і в області декольте. 

Всі клінічні випробування доказали безпечність та високу ефективність використання HIFU для ліфтингу обличчя і розгладження зморшок. Клієнти відмітили, що максимальний ефект процедура набуває на протязі декількох місяців після проведення за відсутності ризиків, пов'язаних з хірургічним втручанням.

Сьогодні HIFU активно використовується в косметології для загального омолодження обличчя, ліфтингу, підтяжки і корекції контурів тіла.

Більше інформації про ефективність використання технології в сучасній косметології на сайті https://medicalaser.com.ua/blog/omolozhenie-kozhi/mikrotokovaja-terapija-vse-otvety-na-voprosy-o-mikrotokah/

Це дійсно революційний метод лікування, який успішно замінив підтяжку обличчя, особливо у молодих людей, які не хочуть ризикувати і витрачати час на відновлення після операції. 

HIFU догляд за обличчям 

Препарати HIFU засновані на використанні ультразвукової енергії, що впливає на глибокі шари шкіри. Під дією ультразвуку тканина швидко нагрівається, що приводить до клітинного пошкодження. Дивовижно, але такі пошкодження стимулює клітини на виробітку колагену - білку, що забезпечує структуру шкіри.            

Симуляція колагену направлена на збільшення пружності шкіри та зменшення зморшок. Під час процедури пошкоджуються глибокі слої шкіри, а поверхня не травмується. Висока ефективність використання HIFU підтверджена мільйонами клієнтів старше 30 років з легкою та помірною в'ялістю шкіри.  

Переваги використання технології HIFU 

Міжнародне товариство естетичної хірургії провело дослідження, в ході якого оголосило, що технологія HIFU та інші нехірургічні процедури підтяжки обличчя за останні роки зросли на 67%. 

HIFU має безліч естетичних переваг, в тому числі:

  • зменшення кількості та глибини зморшок;
  • підтяжка обвислої шкіри на шиї;
  • підтяжка щік, брів і повік;
  • надання чіткості лінії підборіддя;
  • підтяжка зони декольте;
  • розгладження шкіри. 

Апарати HIFU практично не мають протипоказань і побічних ефектів, що робить її універсальною. Безпечність ультразвукового ліфтингу доведена багатьма клінічними дослідженнями. Позитивний вплив процедури має місце у 92% пацієнтів, та наростає протягом 90 днів після проведення.

Ще однією відмінною особливістю даної технології є здатність техніки візуалізувати процедуру.  В результаті чого фахівець оцінює стан шкіри пацієнта і контролює глибину впливу ультразвуком.

Наші інтереси: 

Здоров'я та краса.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи