Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Олімпіада в Пекіні: спортсмени, яких тримали в ізоляції після позитивного ПЛР-тесту, скаржаться і плачуть

Категорія:

Життя в олімпійському ГУЛАГу: спортсмени "плачуть, як божевільні" в пекельному карантині з жалюгідною їжею, де "надія мертва", оскільки ДЕСЯТКИ з них пропускають свої змагання після позитивного тесту, в результаті якого їх відвозять до таборів ізоляції. Пекін відсікає конкурентів тестами, які спортсмени повинні проходити щодня.

ПЛР-тести проводять спортсменам, їхнім командам та представникам преси, у яких був позитивний результат, двічі, з інтервалом у 24 години. Для звільнення вони повинні мати 2 негативних результати тестів

Про це йдеться у статті Кріса Плезанса (Chris Pleasance) для MailOnline and Reuters.

Спортсмени скаржилися на пекельні умови в китайських готелях ізоляції: російська біатлоністка Валерія Васнецова завантажила похмуре фото їжі: за її словами, тричі на день протягом п'яти днів, поки вона була в ковід-ізоляції, їй давали одну й ту саму неїстівну їжу. "Я хочу, щоб усе це закінчилося. Я плачу кожен день. Я дуже втомлена", – написала вона у своєму пості в Інстаграм під викладеним фото.

Наталію Малішевску, польську спортсменку з бігу на ковзанах, залишили "плакати й плакати" після того, як її неодноразово забирали на ізоляцію з жахливими підйомами о 3-й ранку через неясні результати тесту на Covid.

Наталія Малішевска розповіла, що протягом однієї "ночі жаху" китайські службовці витягли її з ліжка о 3 ранку, щоб відвезти назад у спортивне село після того, як сказали, що вона не має ковіду. Пізніше вони визнали, що зробили помилку.

"Я сиділа в амбулаторії. Була 3-тя година ночі. Я плакала, як божевільна, тому що не знала, що відбувається. Я зовсім не почувалася в безпеці", – сказала 26-річна спортсменка.

Вона розповіла, що її неодноразово поміщали в карантин і виводили з нього протягом кількох днів через суперечливі результати тесту на Covid. Цей досвід вона описала як травму, через яку вона "плакала і плакала".

Голова німецької команди Дірк Шиммельпфенніх (Dirk Schimmelpfennig) сказав, що умови – неприйнятні: кімнати занадто малі, негігієнічні, а тести на Covid, які зобов'язані проходити спортсмени кожного дня, вчасно не надають.

Наразі в Китаї в ковідоізоляції перебуває 387 спортсменів, хоча там є й члени їхніх команд та преси. Точна кількість спортсменів, яких тримають на самоізоляції, незрозуміла, але вважається, що вона рахується десятками.

Вінсент Чжоу, американський фігурист і претендент на медаль, був серед спортсменів з позитивним тестом у понеділок і його забрали на ізоляцію. Австрійська сноубордистка Сабіна Шьофманн також була тестована і мала позитивний результат.

Юкка Ялонен, голова збірної Фінляндії з хокею, заявив у неділю, що Китай порушує права людини одного з його зіркових гравців, тримаючи його в ізоляції, попри те, що лікарі команди дозволили йому грати.

Ялонен сказав, що Марка Анттілу замкнули в ізоляторі, тому що 18 днів тому тест показав позитивний результат, і він залишається в ізоляції попри відсутність симптомів.

Відповідно до суворих правил Китаю, люди можуть вийти з ізоляції лише після того, як два ПЛР-тести, зроблені з інтервалом у 24 години, будуть негативними.

У цьому відео шведський журналіст розповів, що був ізольований, тому що його ПЛР-тест дав позитивний результат.

"Але я себе добре почував, в мене не було підвищеної температури", – каже він.

Він розповів, що за декілька годин після прибуття в готель, йому в кімнату зателефонував ковідний менеджер готелю і сказав, що його тест в аеропорту був позитивний.

В китайських готелях, виявляється, є навіть окрема посада – ковідний менеджер!

Отже, йому дали спеціальний костюм, який він мав одягнути, щоб через 45 хвилин його забрали до "карантинного готелю". Наскільки – невідомо.

Журналіст каже, що мав таке відчуття, що все, що відбувається, – не насправді, як наче у фільмі. "Було важко зрозуміти, що зі мною відбувається".

Його кудись привезли, куди саме, він не знав, ніхто не розмовляв англійською, були тільки поліцейські машини та амбулаторія поза межами готелю. "Це була дуже дивна ситуація, це був самий дивний тиждень у моєму житті. Я не знав, що відбувається, знав тільки, що необхідно кожного дня тестуватися, щоб вийти звідси".

"Я не можу вибирати, де я хочу жити, я не можу вибирати, що їсти, я не можу вибирати, коли їсти, – каже він. – Це може тривати два дні, це може тривати тиждень".

Наші інтереси: 

Розуміти, що це комуністично-карантинне божевілля Китаю, на яке перетворилися нинішні Олімпійські ігри, має продемонструвати, хто погодився з майбутнім "новим порядком", і якою мірою можна далі тиснути на людей. Своєрідний тест: на що погоджуються люди. З усіх спортсменів тільки Джокович не погодився з ковідобезумством!
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Маціон.
0
Ще не підтримано

Ті, хто поїхав до Китаю, зробили свій свідомий вибір, тому мають повною мірою відчути всі особливості тамтешнього буття. Можливо, декотрі з них навіть зможуть зробити правильні висновки...

Звабити багатьох з отари - ось твоє завдання.

Коментарі

Зображення користувача Ігор Маціон.
0
Ще не підтримано

Ті, хто поїхав до Китаю, зробили свій свідомий вибір, тому мають повною мірою відчути всі особливості тамтешнього буття. Можливо, декотрі з них навіть зможуть зробити правильні висновки...

Звабити багатьох з отари - ось твоє завдання.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Корисна олімпіада! Багато хто розширить свій світогляд, дізнається цікаве про китайських психопатів, "велике перезавантаження" і "нову нормальність" трансгуманістів.

Все, що робиться з власної волі, – добро!