Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ocвiта за кордоном від компанiї FLeaders: які переваги

Освiта в європейських країнах завжди актуальна для українських школярів та студентів. Ще один популярний напрямок - США. Освітні програми у цих державах - якiснi, вони підходять для учнів різного віку, але потрапити до них не так просто, як би хотiлося.

Компанiя FLeaders пропонує сприяння в здобутті освіти у європейських та американських навчальних закладах. В тому числi - за програмою Work and Travel, яка ведеться в США для студентiв iнших держав.

Переваги освiти за кордоном

Якщо ви навчалися в одній з європейських країн або США, потiм у вас з'являються хорошi перспективи на подальше отримання роботи у тих державах. Якщо це була якась вища освiта, ця можливість підвищується - дипломи провідних європейських університетів цінуються в будь-якій державі, що входить до Євросоюзу.

Якщо ж ви просто проходите програму вивчення англійської чи іншої мови на канікулах, це теж буде для вас корисним. Починаючи з малого - ви зможете перекласти з цієї мови текст, що вам потрапив, в інтернеті або на вулиці - та закінчуючи читанням іноземних книг у оригіналі. Це вміння буде корисним і тим, хто за родом діяльності збирається працювати з документами, складеними різними мовами.

Вам надають широкий вибір з кількох десятків курсів, які ведуться відомими британськими, американськими та іншими університетами.

Послуги FLeaders

Керiвник компанiї Щербань Ігор Олександрович навчався в одному з вищих навчальних закладів Німеччини, перші освітні програми тут пов'язані саме з Німеччиною. Потім вони поширилися на інші держави.

Чому варто користуватися послугами цієї компанії:

  • у неї є різноманітні пропозиції для школярів, студентів, для різних цілей
  • вона надає вам гарантії
  • вам надаються якісні консультації щодо вступу на ці програми
  • курси постійно модернізуються та вдосконалюються - викладається лише актуальна інформація

За посиланням https://myworktravel.com/ можна отримати iнформацiю про всi програми, якi пропонуються FLeaders. Це й отримання освiти в британській приватній школі для дiтей, i спеціалізовані курси ділової англійської для бізнесменів.

До навчання підходять індивідуально. Тут враховуються всі ваші потреби (чи потреби дитини). Представники FLeaders з'ясують цілі, які ви ставите перед собою, і тому порекомендують відповідний курс. Тут вам дають гарантію результату, ви можете бути впевнені, що час і кошти будуть витрачені з користю.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи