Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Новий прем'єр-міністр Італії запевнила Зеленського у підтримці українського народу

Категорія:

Джорджа Мелоні заявила, що її країна й надалі буде підтримувати та залишатися на боці України. Вона вже вдруге заявила про підтримку України Італією.

Про це Мелоні повідомила у своєму Twitter.

"Дуже вдячна, Володимире Зеленський. Італія стоїть і завжди буде стояти на боці хороброго українського народу, який бореться за свою свободу та повноправний мир. Ви не залишилися наодинці", – написала Мелоні у відповідь на привітання президента України щодо її перемоги на виборах.

В Італії вибори до Італійського парламенту відбулися в кінці вересня. Найбільше голосів набрала права партія "Брати Італії", лідером якої є 45-річна Джорджа Мелоні. Відповідно вона стала прем'єром.

Тоді Володимир Зеленський також привітав Мелоні з перемогою на виборах і висловив надію на співпрацю з новим італійським урядом.

У відповідь Мелоні запевнила Зеленського в подальшій підтримці України Італією: "Шановний Володимир Зеленський, ви знаєте, що можете розраховувати на нашу вірну підтримку у справі свободи українського народу. Будьте сильними та зберігайте непохитною свою віру!"

Наші інтереси: 

Попри те, що ліві та ліберальні медіа розганяють ґвалт про зсув Європи в правий бік і про те, що усі праві Європи – погані, ми бачимо, що праві політики підтримують Україну.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи