Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Росія впроваджує персональні санкції проти американців та оголошує в розшук прокурора Міжнародного Кримінального Суду

Спецтема:

Два дні тому сайт міністерства закордонних справ Російської Федерації опублікував повідомлення про введення в дію санкцій проти 500 громадян США. Віднині їм заборонений в’їзд на територію Російської Федерації. Тобто, вони тепер не матимуть можливості покупатися у Карському морі або покататися на лижах і посмажити шашлики в околицях Оймякону.

20230521smile.jpg

За порєбріком все серйозно

Серед фігурантів цього списку конгресмени, сенатори, журналісти, телеведучі, аналітики, керівники фірм, що постачають зброю в Україну тощо. Всіх їх звинувачують у «русофобії». Є у списку і колишня міністр фінансів України Наталія Яресько, яка навряд чи збиралася заїхати до Росії, як і інші фігуранти списку. А особливо смішним виглядає включення до списку Барака Обами, котрий протягом всієї своєї каденції «перезавантажував відношення» з РФ, всіляко ублажав маленького кремлівського диктатора. І тепер вдячні росіяни забороняють йому приїхати до Росії.

А вчора міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосила в розшук прокурора Міжнародного Кримінального Суду, британського прокурора Каріма Хана (Karim Khan). Він внесений до списку МВС Росії за звинуваченням у «притягненні завідомо невинної особи до кримінальної відповідальності» і «незаконному звинуваченні особи у вчиненні тяжкого або особливо тяжкого злочину». Людською мовою: за те, що він виписав міжнародний ордер на арешт Владіміра Путіна та Марії Львової-Бєлової.

Взагалі у РФ наростає хвиля подібних документів із паралельної реальності. Санкції, які ні на що не впливають. Погрози, які неможливо здійснити. Ордери, які неможливо виконати. Все це свідчить про глибоку деградацію і державних діячів РФ, і всього державного апарату цієї поки що держави. Світ у прямому ефірі спостерігає, як ця деградація йде до логічного завершення.

 

Наші інтереси: 

Спостерігаємо за божевільною бензоколонкою.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи