Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Нова послуга від Приватбанку: обмін валют тепер доступний у терміналах самообслуговування

"ПриватБанк" запустив нову послугу – обмін валют у терміналах самообслуговування. Як повідомили в банку, якщо раніше поміняти валюту можна було тільки в касах банківських відділень, тепер це можна зробити самостійно в будь-якому терміналі самообслуговування. Послуга вже доступна в 7200 терміналах

Нову послугу банк вводить для популяризації серед населення безготівкових платежів – термінали банку приймають купюри доларів і євро будь-яких номіналів, а гривні миттєво зараховуються на пластикову картку або банківський рахунок.

"Обмін валюти в терміналі займе не більше хвилини, при цьому більшість терміналів працює цілодобово і доступні в будь-якій точці України, – говорить керівник Департаменту розвитку банкоматної та термінальної мережі "ПриватБанку" Ігор Мєлков. – Зрозуміло, що для обміну валюти в терміналі самообслуговування необхідно пройти авторизацію клієнта банку, в нас це можна зробити без пред'явлення паспорта з допомогою будь-якої пластикової картки "ПриватБанку".

Нова послуга вже доступна в 7200 терміналах самообслуговування банку, а до кінця року валюту прийматиме понад 10 000 терміналів. Обмін валют у терміналах самообслуговування проводиться без додаткових комісій за курсом обміну, чинним у відділенні банку.

При здійсненні обмінних операцій клієнтами банку не потрібно додаткового підтвердження особи – пластикова картка "ПриватБанку" дозволяє це зробити автоматично. Для обміну іноземної валюти в терміналі самообслуговування "ПриватБанку" потрібно вибрати послугу "Обмін валют" у меню терміналу "Банківські послуги", вказати суму валюти і карту або рахунок, на який будуть перераховані гривні.

Авторизацію клієнта банку і підтвердження його особи (згідно з вимогами законодавства) проводять за допомогою пластикової картки банку.

Наші інтереси: 

Приватбанк постійно вдосконалює і спрощує роботу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Станко Драгоман.
0
Ще не підтримано

Ага, ще треба згадати, що поповнити валютну картку з гривневої картки тепер у П24 не можливо, треба йти в банк особисто. Тобто вони валюту купують, але не продають.

Коментарі

Зображення користувача Станко Драгоман.
0
Ще не підтримано

Ага, ще треба згадати, що поповнити валютну картку з гривневої картки тепер у П24 не можливо, треба йти в банк особисто. Тобто вони валюту купують, але не продають.