Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Норвезькі добровольці збираються до Інтернаціонального легіону ТРО України

Категорія:

Десятки громадян Норвегії звернулися до посольства України в королівстві Норвегія з проханням допомогти потрапити до Інтернаціонального легіону Територіальної оборони.

Як пише норвезьке видання NRK, це підтвердив посол України В’ячеслав Яцюк. Дипломат стверджує, що до нього звернулися місцеві громадяни в перший же день після оголошення формування Легіону, повідомляє Мілітарний.

Всі вони хочуть воювати у війні, яку Росія розв’язала проти України. "Я відчуваю, що на це є велика реакція. Є багато норвежців, які хочуть поїхати в Україну, бо розуміють, про що йде мова", – сказав Яцюк

Про формування легіону заявив 27 лютого Президент України Володимир Зеленський.

"Усім іноземцям, які виявляють бажання долучитися до опору російським окупантам та захисту світової безпеки, керівництво України пропонує приїхати до нашої держави й поповнити лави Сил територіальної оборони. З іноземців формується окремий підрозділ – Інтернаціональний легіон територіальної оборони України. Це й буде ключовим свідченням вашої підтримки для нашої країни", – сказав він.

Для запису в Інтернаціональний легіон та щодо всіх деталей потрібно звертатися до аташе з питань оборони Посольства України у вашій державі (контактна інформація – на сайті Посольства).

Наші інтереси: 

Україна стає силою тяжіння для чоловіків-воїнів з усіх країн, які відчувають, що в Українсько-російській війні потрібно підтримати Україну, щоб урівноважити справедливість на Землі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи