Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Німецький інститут прокоментував призупинення вакцинації від ковіда вакциною As­traZeneca

Світ:

Експерти Інституту Пауля-Ерліха зараз бачать вражаючу акумуляцію специфічної ​​форми дуже рідкісного тромбозу мозкових вен у зв'язку з дефіцитом тромбоцитів у крові та кровотечею через короткий час після щеплень вакциною AstraZeneca.

Захар Мілютін переклав заяву німецького Федерального інституту вакцин та біометрики Пауля-Ерліха від 16 березня:

Після інтенсивних консультацій щодо серйозних тромботичних подій, що сталися в Німеччині та Європі, Інститут Пауля-Ерліха рекомендує тимчасово припинити щеплення від COVID-19 вакциною AstraZeneca.

У порівнянні зі станом на 11 березня 2021 р., у Німеччині зараз зареєстровано додаткові випадки (станом на понеділок, 15 березня 2021 р.). Аналізуючи статус нових даних, експерти Інституту Пауля-Ерліха зараз бачать вражаючу акумуляцію (!!!) специфічної ​​форми дуже рідкісного тромбозу мозкових вен (тромбоз синусової вени) у зв'язку з дефіцитом тромбоцитів у крові (тромбоцитопенія) і кровотечею через короткий час після щеплень вакциною AstraZeneca.

Дані аналізуються та оцінюються Європейським агентством з лікарських засобів (EMA).

Вакцинація від COVID-19 вакциною від AstraZeneca у Німеччині буде призупинена до завершення оцінки ЄМА. Сьогоднішнє рішення впливає як на первинні, так і на наступні щеплення.

Інститут Пауля-Ерліха радить, щоб особи, які отримали вакцину AstraZeneca і почувають себе дедалі гірше понад чотири дні після вакцинації, наприклад, при сильному та постійному головному болі або кровотечі зі шкіри, негайно звернутися за медичною допомогою.

Нагадаємо, Норвегія призупинила використання вакцини AstraZeneca після аналогічного рішення Данії.

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що це – тільки початок. AstraZeneca – перший пішов! Продовжуємо стежити за ковідоаферою, яка серед інших цілей має на меті тотальну вакцинацію.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи