Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Німецька збройна компанія Rheinmetall будує в Румунії хаб для ремонту техніки ЗСУ

Категорія:

Центр буде обслуговувати західну військову техніку, яка використовується в Україні, повідомив німецький телеканал N-tv з посиланням на представників концерну. Будівельні роботи вже йдуть на околицях міста Сату-Маре, що розташоване неподалік кордону з Україною.

Концерн Rheinmetall активно працює над створенням центру обслуговування та матеріально-технічного забезпечення в Румунії, країні-партнері НАТО, пише Українська правда.

Центр обслуговування почне працювати вже цього місяця, відзначає N-tv. Хаб буде "відігравати центральну роль у матеріально-технічному забезпеченні оперативної готовності західних бойових систем, які використовуються в Україні".

За даними компанії, центр обслуговуватиме самохідні гаубиці, військові вантажівки, бойові танки Leopard 2 і Challenger, БМП Marder, БТР Fuchs.

"Для нас ключове завдання – надати силам НАТО та Україні найкращу підтримку в цій критичній ситуації", – заявив генеральний директор Rheinmetall Армін Паппергер (Armin Papperger).

За його словами, обслуговування і ремонт озброєння, яке постачається в Україну, відіграє важливу роль у захисті від агресії РФ.

У червні 2022 року концерн Rheinmetall та компанія KMW заснували подібний центр обслуговування в литовському місті Йонава.

Нагадаємо, Rheinmetall веде переговори щодо побудови в Україні передового танкового заводу.

Наші інтереси: 

Уся Європа включилася у підтримку України в цій війні. При цьому усвідомлюємо, що війна може бути надовго (якщо спеціально створюють центри обслуговування бойової техніки поблизу України).

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи