Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 85
  • Переглядів: 89

Нічний кінотеатр «Живе Слово»: яскраво, доступно, безплатно

Категорія:

Гарне кіно захоплює людину: вона в уяві ототожнює себе з кіногероями і разом з ними переживає дивовижні, неймовірні пригоди. Проте незрівнянно яскравіші відчуття виникають тоді, коли ти не просто спостерігаєш за процесом, а реально дієш в ньому.

У снах ми переживаємо іншу реальність. Відрізнити сон від реальності дуже важко: для цього треба спеціально тренуватися. Після засинання відразу ж потрапляєш в центр подій, які розгортаються швидко і непередбачувано.

Гарний сон з яскравими і приємними подіями залишає після себе радість, він наснажує людину життєвою силою і бажанням діяти ще енергійніше в реальності фізичного світу.

Гарні, яскраві, змістовні, навчальні сни стають доступними завдяки практиці оновлення технологією «Живе Слово».

Найцікавіше починається після початку роботи з так званими «кармічними формами», до яких можна переходити після базового 40-денного курсу відновлення. Особливістю «кармічних снів» є те, що в кожному наступному «сеансі» ти зустрічаєшся з людьми, з якими мав інформаційний контакт. Живими і мертвими. Передусім це родичі, друзі, знайомі, однокласники, співробітники.

Головне завдання таких «кармічних снів» – очищення психіки від негативної інформації, яка неминуче виникає навіть при стосунках з дуже близькими людьми. Нерідко саме цей негатив є першопричиною фізичних і психічних хвороб.

Механізм очищення простий і надзвичайно ефективний: під час сну ти зустрічаєшся з відповідною людиною і переживаєш до неї відчуття величезної, всеохопної, божественної любові. Після таких потужних яскравих емоцій весь колишній негатив розчиняється і сприймається як щось дрібне, несуттєве, кумедне.

Після таких снів зникають образи, а також відчуття вини перед батьками, родичами, знайомими. Людина позбувається страху і тривоги.

Яскраві очищаючі сни поступово роблять наш фізичний світ чистішим і яскравішим. Людина стає бадьорішою і впевненішою в собі, вона оновлюється, оздоровлюється і омолоджується.

Якщо бажаєте відчути оновлюючу силу універсальних форм Живого Слова – почніть зі статті: Початковий 40-денний курс Живого Слова (інструкція, форми 1-4, цифрони, звукони).

Наступним кроком психічної еволюції людини будуть керовані сни – спочатку індивідуальні, а потім і групові. На цю тему є гарний фільм Початок / Inception (2010).


В тему:

Наші інтереси: 

Підвищуємо культуру снобачень!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Леонід Українець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Недавно бачив усвідомлене сновидіння, в якому споглядав образ покійного однокласника. Я йому кажу: "Це ти мені зараз снишся"! А він у відповідь сміється й каже: "Та то я навмисно":)
Кому таке цікаво, долучайтесь до чату.

https://t.me/ETEPHET

Коментарі

Зображення користувача Вишеслава Звенигора.
0
Ще не підтримано

Шкода, що під цією темою немає коментарів. Хтось може поділитися своїм досвідом таких снів? Зараз мені важко віриться, що уві сні можуть родичі ходити в гості) А мені до кармічних форм ще далеко...

Зображення користувача Леонід Українець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Недавно бачив усвідомлене сновидіння, в якому споглядав образ покійного однокласника. Я йому кажу: "Це ти мені зараз снишся"! А він у відповідь сміється й каже: "Та то я навмисно":)
Кому таке цікаво, долучайтесь до чату.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Мені спочатку переснилися майже всі мої померлі близькі родичі, потім однокласники і одногрупники, потім колишні співробітники і деякі шкільні вчителі, нарешті президенти (Ющенко, Кучма, Мєдвєдєв, Путін) і просто деякі яскраві знайомі. Сни дуже приємні.

Після кармічного сну зникають всякі образи на ту людину, яка тобі приснилася. Розумом ти можеш розуміти, що це "сучий син", та емоції говорять - "але ж яка приємна людина!"

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Минулого тижня мені приснився Сі Цзіньпін. Дуже приємний дядечко, в гарному чорному костюмі з вертикальними сірими лініями. Я його знайомив з китайським культурним центром, розташованим у місті Рівне на Театральній площі – у приміщенні колишньої книгарні. Тепер (уві сні) там були прохідна, вітрина з якимись гаджетами і бар у китайському стилі. Для надання китайського колориту в барі були табуретки з подертим сидінням, що мене дуже здивувало.

Після зустрічі з лідером КНР у мене залишилися дуже теплі відчуття. Я розумію, що він наш ворог, але ж яка приємна людина! :)

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

А перед тим, як зануритись у морфеєве царство, оберіть у Павутинні якесь антисовєтське кіно (розвідку власну додаю). Сни будуть ще кайфовішими. http://yorkroy.kr.ua/literature/41-antisovetske-kino

Хай буде!