Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Наш розвиток у січні 2023: автентична Добра Новина та постіндустріальна економіка дарування

Категорія:

Радіймо, друзі! Щиро дякую всім, хто підтримав нашу справу роботою, грошима і молитвами! У січні ми повністю завершили велике текстологічне дослідження під умовною назвою «Кукіль без пшениці». Воно відкриває шлях переходу від чесноти «Скромність» до чесноти «Приязність». Це другий крок із семи кроків дороговказу «Нагірної проповіді».

230118nashrozvytok-2.jpg

Планета «Скромність». Яка наступна?
Планета «Скромність». Яка наступна?

Отже, опубліковано результати дослідження про те, хто і коли сфальсифікував Євангеліє: Філон Іудей та його псевдоепіграф: Кукіль без пшениці, частина 3. На це довелося витратити місяць напруженої праці, зате маємо завершене уявлення про те, що являє собою так зване «канонічне Євангеліє».

Наступний етап – реконструкція на основі здобутих знань оригінального тексту Євангелія. Це робота на 2023 рік:

  • Цифрона 23
  • Від Світанку до Заходу,
  • Від сівби і до жнив
  • Крок за кроком
  • Просування
  • Збираємо!

Недавно ми з’ясували сенс першого кроку до Царства божого: Планета «Скромність» та її чесноти – перший рівень Царства божого (+аудіо). У цьому місяці переходимо до другого кроку: «Щасливі приязні, бо вони успадкують землю».

На цю тему незабаром має вийти стаття під робочою назвою «Економіка самодостатності»: просіть, шукайте, стукайте». Нам треба дослідити і практично випробувати економічну модель, яка працюватиме на євангельських принципах за допомогою нашої постіндустріальної валюти «Галія» (галльською мовою слово «галія» означає «слава»). Особливість цієї валюти в тому, що вона по-різному працює в залежності від авторитету (слави) її користувачів. Це дещо зовсім нове та несподіване, але так і має бути в новому суспільстві.

У цьому місяці відновили роботу з переведення сайту на прогресивну платформу Drupal-9. Коли завершимо міграцію і переконаємось у стабільній роботі сайту, розпочнемо розробку софту. А поки що нам треба буде гарно обміркувати теоретичну частину моделі «Економіки дарування». Одразу скажу, що це модель для громад з високим рівнем внутрішньої довіри, фактично – для громад Ар’янської Вільної Церкви.

Триває дослідження інструментарію для підвищення рівня власних вібрацій і піднесення у ліпший простір подій. Протягом останнього півріччя наша спільнота здійснила відчутний підйом. Треба зорієнтуватися в новому просторі й навчитись уміло використовувати його можливості. Ця робота відбувається в рамках експерименту з омолодження. Хто бажає взяти участь – звертайтеся до мене приватно.

Нинішнє різке прискорення позитивних подій підтверджує наш висновок про те, що пік глобальної кризи пройдено, відтак маятник цивілізаційного розвитку розганяється до нової Золотої Ери. Наша загальна стратегія викладена у статті «Дороговказ для Галілеї».

Кожна людина, яка працює з Живим Словом, автоматично підтримує лад у своєму особистому просторі подій, до якого належить все, до чого вона відчуває свою причетність, – все, що вона любить і цінує. Що більше людей перебуває в гарному просторі подій, то ліпше почувається Україна в цілому. Тому поширюємо інформацію про технологію самозцілення Живе Слово і далі розгортаємо наш метафізичний фронт.

Torban - Ой як же було

Та й посіємо по всьому світу
Щоби зродило небо і земля
Небо зорями, а земля квітами

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Вгору просування – без краплі вагання!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
5
Середнє: 5 (3 голосів)

Хай буде!

І тобі Ігоре дякую за невтомну працю!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
5
Середнє: 5 (3 голосів)

Хай буде!

І тобі Ігоре дякую за невтомну працю!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Заплановане дослідження про постіндустріальну Економіку дарування складається з двох частин. Перша – теоретична – частина опублікована під назвою Три заповіді планети «Приязність»: просіть допомогу, шукайте друзів, пропонуйте рішення. Наступного тижня має бути продовження з описом конкретної економічної моделі, яку ми випробуємо в нашій спільноті.

Все, що робиться з власної волі, – добро!