Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Наш розвиток у листопаді 2022: тотальна скромність, глибинна Добра Новина, захищені комунікації

Радіймо, друзі! Щиро дякую всім, хто підтримав нашу справу роботою, грошима і молитвами! Нинішнє різке прискорення позитивних подій підтверджує наш висновок про те, що пік глобальної кризи пройдено, відтак маятник цивілізаційного розвитку розганяється вправо – до нової Золотої Ери. Дух часу працює на Україну.

221113no-2.jpg

Плануємо, малюємо, реалізуємо – енергію події матеріалізуємо
Плануємо, малюємо, реалізуємо – енергію події матеріалізуємо

Факт розв’язання поточної глобальної кризи описано у статті «Український рубильник і американський бульдозер: пік глобальної кризи пройдено». Наша загальна стратегія:  «Дороговказ для Галілеї: наша стратегія у післякризовому світі».

Як ми вже з’ясували, запорукою успішності нашої спільноти є піднесення у простір позитивних подій – Простір волі, або ж Царство боже. Для цього ми скидаємо баласт помилкових стереотипів, шкідливих звичок та зайвих речей. Цей перший крок рішучого піднесення у Простір волі в Арійській традиції позначається терміном «скромність». Скромність – це звичка позбуватися зайвого і здобувати необхідне.

Тотальна скромність

Схоже на те, що наш наступний рік буде практичною реалізацією ідеї скромності, причому в усіх сферах життя.

На індивідуальному рівні – це оздоровлення та омолодження шляхом скидання зайвої ваги, розвитку необхідних м’язів, очищення психіки, вдосконалення світогляду, розширення свідомості, підвищення власних частот і, відповідно, наближення до Простору волі. Якщо є вольові люди, які бажають взяти участь в експерименті з омолодження, – пишіть мені приватно.

На колективному рівні проявом скромності є:

  • глибинне очищення Євангелія від вставок;
  • вдосконалення сайту «Народний Оглядач»;
  • опанування технології захищених розподілених комунікацій.

Розгляньмо все це докладніше.

Глибинна Добра Новина

Дослідження кризових явищ протягом останніх трьох років дозволило з’ясувати глибинний сенс нинішньої глобальної кризи, який полягає в тому, що управління людьми в багатьох сферах перехопили психопати (людиноподібні інтелектуальні тварини). Відтак розв’язання кризи полягає в усвідомленні людьми цього факту та відділення людей від психопатів.

Важливим наслідком згаданого усвідомлення стало виявлення особистості головного фальсифікатора Євангелія, розкриття його мотивації та психологічного профілю. Це відкриває можливості для остаточного очищення Євангелія від фальшивих вставок. Незабаром про це буде велика стаття.

Міграція НО на нову платформу

З 2012 року наш сайт працює на платформі Drupal-7, але вона вже застаріла і з кінця цього року вже не буде підтримуватися розробниками. Тому до кінця року маємо здійснити міграцію «Народного Оглядача» на платформу Drupal-9. Ми вже назбирали для цього необхідні кошти і провели підготовчу роботу.

Функціонал НО залишиться без змін – просто його буде перенесено на передову систему керування вмістом. Після цього можна буде думати про розробку нових можливостей сайту.

Простір для захищених комунікацій

Протягом останніх років ми активно досліджували, як має виглядати модель нової української держави. Врешті-решт дійшли висновку, що це має бути традиційна для України республіка громад, або ж громада громад, со-купія (від «купа» – група, громада), також відома як Скуфія, Скуфь, Скіфія.

Для інформаційного забезпечення формування громад та їх об’єднання в республіку громад треба знайти зручне програмне забезпечення. Обговорення цього питання ми започаткували статтею «Повний тет-а-тет. Вісім причин вибрати безпечний месенджер для спілкування». Поки-що найперспективніше виглядає «Елемент», його можна завантажити зі сторінки «Альтернативні способи комунікації в умовах цензури, перебоїв та обмежень у роботі мережі Інтернет».

Продовжуємо формування технології піднесення у Простір волі:

Нещодавно ці статті озвучено, їх можна прослухати як на нашому сайті, наприклад, на аудіоканалі «Нова Європа», так і на Ютуб-каналі Ar25.org.

Кожна людина, яка працює з Живим Словом і перебуває у Просторі пригод чи Просторі волі, автоматично підтримує лад у своєму особистому просторі подій. До особистого простору подій людини належить все, до чого вона відчуває свою причетність, – все, що вона любить і цінує. Що більше людей перебуває у гарному просторі подій, то ліпше почувається Україна в цілому. Тому поширюємо інформацію про технологію самозцілення Живе Слово і розгортаємо наш метафізичний фронт.

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
 
Наші інтереси: 

Вгору просування – без краплі вагання!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (3 голосів)

Радіймо, друзі! У нас відновили подачу світла, так що робота активно триває.

На підході нова велика стаття "Кукіль без пшениці: про що розповідають вставки в Євангеліє".

Без зайвої скромності, це революційний підхід в дослідженні Доброї Новини. Ви будете приємно здивовані.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Десь за тиждень буде зрозуміліше щодо результатів проміжних виборів у США. Тому до кінця місяця ми підіб'ємо підсумки стратегічної комунікаційної кампанії "Конгрес-22". Наперед зауважу, що для України наслідки цієї СКК виявилися сприятливішими, ніж ми сподівалися. Проаналізуємо, чому так сталося, що буде далі й коли почнеться СКК "Президент-24". 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (3 голосів)

Радіймо, друзі! У нас відновили подачу світла, так що робота активно триває.

На підході нова велика стаття "Кукіль без пшениці: про що розповідають вставки в Євангеліє".

Без зайвої скромності, це революційний підхід в дослідженні Доброї Новини. Ви будете приємно здивовані.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Опублікував обіцяну статтю про вставки – кукіль без пшениці. Завтра займусь аналізом СКК "Конгрес-22".

Все, що робиться з власної волі, – добро!