Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Наш розвиток у липні 2022: запитання-відповіді, радіо НО, нові відкриття і світлі перспективи

Радіймо, друзі! Щиро дякую всім, хто підтримав нашу справу роботою, грошима і молитвами! Завдяки спільним зусиллям протягом минулого місяця нам вдалося досягти значних успіхів.

220717divchynachytayeno.jpg

НО захоплює
НО захоплює

Запитання-відповіді

У липні ми створили новий функціонал нашого сайту: відтепер кожен гравець може поставити запитання. Так само кожен гравець може запропонувати свою відповідь або пораду, а також проголосувати за інші відповіді-коментарі. Коментар, який набрав найбільшу підтримку, публікується одразу ж під запитанням.

Для того, щоб поставити запитання, треба:

  • натиснути на кнопку «Новий запис»,
  • підтвердити, що це запитання,
  • у полі «заголовок» сформулювати запитання,
  • бажано додати ілюстративне зображення, а в полі «Резюме» пояснити сенс запитання,
  • після чого натиснути «Зберегти».

Усі запитання можна побачити за тегом «запитання-відповіді» або у розділі «Проекти» – кнопка «Запитання і відповіді». Важливі запитання виносяться на головну сторінку сайту. Прошу ставити запитання!

Радіо НО

Щоб пішла трансляція, досить просто натиснути кнопку вгорі сторінки. Радіо НО пропонує найкращі пісні українською, польською, литовською, англійською, німецькою, французькою та іншими мовами. Якщо хтось знайшов в Інтернеті гарну пісню і вона дуже сподобалась – давайте на неї посилання в коментарях. Будемо спільно наповнювати репертуар нашого радіо.

Війна в Україні: справжня причина

Великим проривом у розумінні реальності стала стаття «Війна в Україні як елемент піар-кампанії корпоративних психопатів». Тепер її можна не лише прочитати, а й прослухати на нашому Ютуб-каналі.

Що таке Євангеліє?

Другим надзвичайно важливим успіхом стало розуміння природи Доброї новини. Ми з’ясували, що Євангеліє – це ніщо інше як опис стратегічної комунікаційної кампанії, здійсненої Ісусом Хрестом, його родичами, друзями та учнями. Про це йдеться у статті «Стратегічна комунікаційна кампанія Ісуса Хреста – 10 принципів». Незабаром її також буде озвучено.

Дослідження тривають. На підході стаття про три хвилі звільнення України від корпоративних психопатів, які прокотяться від серпня 2022 року до кінця 2025 року (виконано).

Практична метафізика

Продовжуємо роботу з утримання України у просторі позитивних подій. Кожна людина, яка працює з Живим Словом і перебуває у Просторі пригод чи Просторі волі, автоматично підтримує лад у своєму особистому просторі подій. До простору подій людини належить все, до чого вона відчуває свою причетність, – все, що вона любить і цінує.

Що більше людей перебуває у гарному просторі подій, то ліпше почувається Україна в цілому. Тому треба поширювати інформацію про технологію самозцілення Живе Слово і залучати нових бійців до нашого метафізичного фронту.

Хай світить ваше світло!

Успіх України залежить від поширення світлої інформації. Тому прошу всіх наших прихильників максимально поширювати світоглядні публікації «Народного Оглядача» – в соціальних мережах, серед друзів та знайомих.

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Вгору просування – без краплі вагання!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Особливо інтригуюче звучить інформація про три хвилі депсихопатизації. Як це здійснюватиметься практично? Пересувні МРТ установки і примусово туди засовувати чиновників (як раніше у сміттєві баки)?

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Коментарі

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Особливо інтригуюче звучить інформація про три хвилі депсихопатизації. Як це здійснюватиметься практично? Пересувні МРТ установки і примусово туди засовувати чиновників (як раніше у сміттєві баки)?

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"