Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Наш розвиток у грудні 2022: неочікуваний стрибок в очищенні Євангелія та розумінні його основ

Радіймо, друзі! Щиро дякую всім, хто підтримав нашу справу роботою, грошима і молитвами! Форсоване піднесення у простір кращих подій приносить нам дедалі більше подарунків. Дослідження, які ми анонсували минулого місяця під назвою «Глибинна Добра Новина», принесли результати, що перевершили всі наші сподівання.

221220-aerostat.jpg

Ви – світло Всесвіту!

Спочатку ми виокремили вставки в Євангеліє і дослідили їх як окремий інтелектуальний продукт – звіт про це опубліковано у статті «Кукіль без пшениці: про що розповідають вставки в Євангеліє».

Дослідження цього тексту, згенерованого невідомим фальсифікатором, дозволило відтворити його психологічний профіль. З’ясувалося, що він був високофункціональним корпоративним психопатом. Він належав до іудейської аристократії, був заможним, але мешкав десь у діаспорі – за межами Єрусалиму і навіть за межами Іудеї. Він прагнув слави Мойсея і займався його мавпуванням. Для викладення свого «вчення» цей фальсифікатор взяв Євангеліє, яке тоді вже стало бестселером, і використав його фрагменти в ролі підказок для генерування власного тексту – подібно, як це зараз роблять системи штучного інтелекту.

Звіт про цю частину дослідження опубліковано у статті «Психологічний профіль фальсифікатора Євангелія: Кукіль без пшениці, частина 2». З неї ми також дізнаЄмося, як працюють сучасні системи генерування текстів на основі штучного інтелекту. Це відкриває нам віконце для розуміння роботи природного інтелекту – в чистому вигляді, без впливу свідомості, як це відбувається у розмовляючих тварин.

Наступним кроком, запланованим на цей місяць, буде встановлення конкретної історичної особи, яка нашпигувала Євангеліє своїми недолугими вставками.

Ви запитаєте про причину такого значного успіху в дослідженнях. Як це вдалося? Вихід на суттєво вищий рівень розуміння Доброї Новини досягнуто завдяки піднесенню у вищий простір подій шляхом підвищення власних частот (вібрацій). Різке підвищення частот стало несподіваним наслідком триваючого експерименту з омолодження. Хто бажає взяти участь – звертайтеся до мене приватно.

Піднесення у вищий простір подій дозволяє по-іншому поглянути на самоорганізацію аріянських громад. Вона відбуватиметься головним чином за лідерською моделлю, де лідери виступатимуть в ролі генераторів Світла і, умовно кажучи, «аеростатів», які самі підносяться до Простору волі й тягнуть за собою своїх активних прихильників. Відтак ми приходимо до значно глибшого розуміння настанов Ісуса Хреста: «Ви – світло Всесвіту» і «Шукайте найперше Царства божого і правди його, а все інше вам додасться». Це вже для нас не красива теорія, а повсякденна практика.

Основана на метафізиці Доброї Новини соціальна самоорганізація стане головним чинником творення оновленої України. Як ми вже це обговорювали, спочатку відбудеться формування Аріянської Вільної Церкви у такій послідовності:

1) індивідуальне самовдосконалення і піднесення у Простір волі,

2) поширення знань (проповідь) і формування локальних громад,

3) об’єднання цих громад в динамічну багаторівневу мережу – Церкву (від. лат. circus – «коло»).

Розвинена Церква здійснить повернення України до традиційного устрою у формі постіндустріальної Церкви-Держави – на новому оберті історичної спіралі, з новими знаннями та новими технологіями.

Нинішнє різке прискорення позитивних подій підтверджує наш висновок про те, що пік глобальної кризи пройдено, відтак маятник цивілізаційного розвитку розганяється до нової Золотої Ери. Наша загальна стратегія викладена у статті «Дороговказ для Галілеї».

Які ще новини?

Запланована міграція «Народного Оглядача» на платформу Drupal-9 затримується з причини постійного вимикання електроенергії. Нам ще треба трохи часу для пристосування до нових реалій.

Готуємо озвучення нових статей. Їх можна буде прослухати як на нашому сайті, наприклад, на аудіоканалі «Нова Європа», так і на Ютуб-каналі Ar25.org.

Кожна людина, яка працює з Живим Словом, автоматично підтримує лад у своєму особистому просторі подій, до якого належить все, до чого вона відчуває свою причетність, – все, що вона любить і цінує. Що більше людей перебуває у гарному просторі подій, то ліпше почувається Україна в цілому. Тому поширюємо інформацію про технологію самозцілення Живе Слово і далі розгортаємо наш метафізичний фронт.

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
 
Наші інтереси: 

Вгору просування – без краплі вагання!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Озвучили статтю "Млявий кінець піар-кампанії «Конгрес-22»". Слухаємо і поширюємо!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Озвучили статтю "Млявий кінець піар-кампанії «Конгрес-22»". Слухаємо і поширюємо!

Все, що робиться з власної волі, – добро!