Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Наш розвиток у грудні 2021: «Пшениця без куколю» (2022), соцмережа AR25.NET, новий сервер

Радіймо, друзі! Вітаю всю нашу спільноту з успішним переходом на новий сервер і відновленням повноцінної роботи нашого сайту! Щиро дякую всім, хто підтримав нашу справу роботою, грошима і молитвами!

211210radiymo.jpg

Цю ідею треба записати!
Цю ідею треба записати!

У листопаді ми завершили дослідження сенсу і механізмів поточної кризи. Відтепер сміло беремось до Доброї Новини і формування Аріянської Вільної Церкви. Для цього розпочинаємо тестування і наповнення нашої соціальної мережі AR25.NET.

Найголовніше, нам вдалося зрозуміти, що нинішня ковідна криза є еволюційним механізмом оновлення Білої раси шляхом проходження крізь «пляшкове горло». Про це у статті Генетичний форсаж, або Коли закінчиться ковідний терор.

Відтепер продовжуємо роботу над новою редакцією книги «Пшениця без куколю» (2022). Вона нам потрібна для глибокого розуміння Доброї Новини – світоглядно-релігійного фундаменту Аріянської Вільної Церкви. Щораз більше переконуємось, що Євангеліє є посланням саме сучасному людству: «Щасливі приязні, бо вони успадкують Землю» – 5 настанов Доброї Новини для проходження крізь «пляшкове горло». Враховуючи, що першими його прочитали українці, то саме українці – ми з вами – і є головним адресатом євангельського послання.

А ось і зовсім несподіване відкриття: Золотий перетин і контрольна сума Євангелія – індикатор правильного очищення й відновлення цілісності Послання

В інформаційному просторі триває зачистка альтернативних джерел, тому ми вдосконалюємо свою технологічну інфраструктуру. Важливий крок – перехід на сервер з удвічі більшим обсягом пам’яті на жорстких дисках (вже виконано).

Для розширення спільноти прихильників «Народного Оглядача» та їх самоорганізації відкриваємо власну соціальну мережу «AR25.NET: Аріянська мережа демосів». Тобто нашим першим кроком є формування широкої спільноти. Нагадаю, що «спільнота» – це середовище однодумців, знайомих і незнайомих між собою, розпорошених містами та селами цілого світу.

Другим кроком буде перетворення «спільноти» на «громаду». Громада – це спільнота, в якій усі знають усіх і яка має визнаного усіма керівника.

Третім кроком буде перетворення «громади» на «демос». Демос – це громада, яка має традиційне керівне ядро з п’яти відповідальних осіб: 1) голова (лідер), 2) писар (радник), 3) суддя (правник), 4) осавул (силовик, шериф), 5) скарбник (господар).

Відкриття для тестування нової соцмережі відбудеться в кінці грудня або на початку січня.

Триває озвучення найважливіших статей та їх обговорення на відеоканалі «Гартленд». Зверніть увагу:

 

Якщо вас цікавить розвиток цих напрямів, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Вгору просування – без краплі вагання!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Хай буде!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Хай буде!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Створили сервіс виправлення помилок і неточностей у текстах https://www.ar25.org/node/49941

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

На сайті відбуваються технічні роботи, тому приватні повідомлення працюють з обмеженнями. З усім тим, пишіть мені приватним листом – ця функція працює.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Щоб надіслати приватне повідомлення гравцю, треба зайти в розділ "Мережа", набрати в пошуку потрібне ім'я чи прізвище, потім під знайденим іменем гравця натиснути на "Надіслати повідомлення". Це тимчасове рішення, поки не виправили баг у профілі гравця.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Змінили шрифт у тексті статті. Тепер, серед іншого, виразніше видно виділення жирним.

Все, що робиться з власної волі, – добро!