Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Наш розвиток у березні 2021: книга «Пшениця без куколю 2022» та її обговорення на відеоканалі «Гартленд»

Радіймо, друзі! Поточна криза лагідно витискає нас зі старої системи і делікатно підштовхує до творення нової. Головна ідея творення нового світу полягає у поєднанні прадавньої традиції з сучасними технологіями. Для здійснення нового синтезу нам потрібна бойова мова аріїв – новітній Сенсар.

210318emma-watson.jpg

Емма Вотсон (Emma Watson, етико-інтуїтивний інтроверт, «Миротворець», 4 квадра)
Емма Вотсон (Emma Watson, етико-інтуїтивний інтроверт, «Миротворець», 4 квадра)

Саме в цих трьох напрямках розгортається наша активність.

Дослідження Арійської традиції здійснюється через призму Євангелія – послання до сучасного кризового людства. Продуктом дослідження буде «Пшениця без куколю – 22», написання якої відбувається в живому режимі. Нові розділи публікуються на сайті НО і обговорюються на відеоканалі Гартленд.

Ось ці статті:

Живе обговорення: Відеоканал Гартленд

Триває розробка соцмережі нового покоління. Справа рухається у плановому режимі, непередбачених труднощів поки не помічено.

Можливо, головною проблемою формування соцмережі буде донесення інформації про неї до потенційних користувачів. Тому важливим компонентом запуску мережі є просування вже сьогодні інформації про наш сайт, аріянство та постіндустріальну Вільну Українську Державу.

Триває озвучення важливих статей з серії «Озвучена історія аріянства» та інших статей світоглядного характеру – їх можна прослухати на нашому Ютуб-каналі, а також на радіоканалах Аріянство – релігія Гри та Нова Європа.

Вдосконалюємо технічну базу відеопроекту «Гартленд: тут і тепер». Зверніть увагу на поліпшену якість звуку: тепер наші відео можна слухати в режимі стерео.

Прошу активніше коментувати публікації, ставити запитання, пропонувати відповіді. У цій справі навіть «дитяче запитання» може дати правильний імпульс для всього нашого руху.

На поставлені запитання даватимемо відповіді у наступних відео. 

З цієї кризи ми вийдемо сильнішими, чисельнішими й організованішими. І це відбудеться швидше, ніж нам здається.

Якщо вас цікавить розвиток цих напрямів, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
 
Наші інтереси: 

Вгору просування – без краплі вагання.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи