Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Національне право як продовження пустоти еліт та безсенсовості українського буття

Як не дивно, ніхто не може дати відповідь на запитання: у чому звинувачується невакцинована людина і чому її відсторонюють від роботи. Чому адвокати не можуть прямо, без юридичного крючкотворства, копирсаючись у пусто-порожніх законах та підзаконних актах, запитати суддю чи прокурора, в чому провина невакцинованої людини? Чому невакцинована людина є з точки зору держави небезпечною?

22011701.jpg

Безпечне середовище. Фото: depositphotos

Ми дожилися до того, що міністр "отруєння" здоров'я Віктор Ляшко та його компаньйон державний санітарний лікар Кузін пояснюють свої дії "створенням безпечного середовища". Якого "безпечного середовища"? Здохни без роботи, але створи для них "безпечне середовище". Ці кадри відпрацьовують взяті зобов'язання від так званих міжнародних партнерів (Світовий банк, ВООЗ, інші глобальні структури, які за це дають гроші) вколоти ковідну вакцину в певну кількість населення.

Дивіться відеоблог Анатолія Якименка:

Наше право і наші закони є відображенням пустоти еліт і взагалі безсенсовості українського буття. Люди, які писали закон України про захист населення від інфекційних хвороб, були порожніми.

Саме тому цим законом сьогодні можна вбивати людей під приводом їх захисту. І саме тому ніхто з діючих депутатів не бачить у цьому законі «закон про три колоски». Саме тому всі оскарження виглядають комічними і базуються на крючкотворстві та словесній еквілібристиці.

Нікому і в голову з правників і депутатів не приходить, що «Закон про три колиски» треба просто скасувати. І зараз для цього саме час. Скасувати, оскільки перед тим, як писати слово «обов’язковою», потрібно його пояснити філософією права. Ситуація настільки занедбана, що МОЗ видає наказ, у якому нема пояснення для чого вакцинувати людей?

Це викликає природне запитання у журналістів і всі відповіді ми читаємо в усних коментарях до Наказу для медіа, але не у Наказі. Виявляється, людей примусово вакцинують та відстороняють від роботи без засобів існування уже не для порятунку їх від смерті чи запобігання поширення ними інфекції, а для створення безпечного середовища.

Тобто мова іде не про людей, а про середовище. Люди призначені для забезпечення безпечного середовища. Те що ти здохнеш чи скалічієш, не має ніякого значення. У цьому місія пересічного – здохни, але безпечне середовище забезпеч.

Ніхто, ніхто не може поставити просте запитання: які претензії до невакцинованої ЛЮДИНИ, що від неї хочуть і в чому вона звинувачується. В Наказах про відсторонення працівник звинувачується у тому, що він не вакцинований. І все!

Наші інтереси: 

Ставимо питання. Шукаємо відповіді.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дуже слушно : ставити природні запитання !!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дуже слушно : ставити природні запитання !!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !