Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На сайті Президента України збирають підписи за відставку Авакова

Після вбивства 5-річного хлопчика поліцейськими у Переяславі Київської області керівник поліції Київської області Дмитро Ценов подав рапорт про відставку з посади. 3 червня ввечері під стінами МВС у Києві відбувся мітинг із вимогою відставки міністра Авакова.

А на сайті президента України з’явилася петиція з вимогою відставки міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, яку має розглянути Президент України, якщо вона набере понад 25 тисяч голосів упродовж трьох місяців.

5-річний хлопчик, якого, за даними слідства, поранили патрульні поліцейські у Переяславі-Хмельницькому на Київщині, помер у лікарні. 

Суд вже заарештував обох поліцейських, підозрюваних у вбивстві хлопчика.

Міністр МВС Арсен Аваков наразі ситуацію із причетністю поліцейських до загибелі дитини не коментував.

31 травня двоє поліцейських відпочивали та вживали алкоголь на подвір’ї приватного сектору у Переяславі-Хмельницькому. Під час відпочинку чоловіки домовилися постріляти по металевих банках із вогнепальної зброї. Пізніше виявилося, що куля влучила у хлопчика, що грався з іншими дітьми біля свого будинку.

У коментарях Радіо Свобода люди пишуть, зокрема, про те, що за відсутність реальної реформи поліції Аваков повинен як мінімум піти, крім того, вже давно потрібно розібратися, що там відбувається в МВС за створеною ним ширмою під назвою "патрульна поліція".

Люди дивуються, чому він і досі на посаді. Результатів його роботи немає, а сам Аваков має дуже сумнівну автобіографію.  "В Харкові Вам розкажуть багато чого цікавого..."

"Чому і досі його син не відповів перед законом за справу рюкзаків? А саме головне: окрім косметичної реформи МВС, що заключається тільки в зміні складу патрульної полїції, нічого зроблено не було. За ці 5 років відсотків 70 кваліфікованих і досвідчених працівників, які могли розкривати злочини звільнились, а замість них або нікого або молоді курсанти після 3,5 років навчання, які через рік також звільняються". 

Наші інтереси: 

Цей страшний випадок із смертю дитини може стати спусковим гачком для того, щоб викрити кримінальну сторону міліції-поліції і Авакова, зокрема, якого дуже хвалив нещодавно Коломойський. І як тут не згадати Вбивство у Семиполках, коли селянська солідарність зіштовхнулася з міліцейською або події у Врадіївці

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

До того ж зауважмо, що міністер Аваков досі нерадо розмовляє українською!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

До того ж зауважмо, що міністер Аваков досі нерадо розмовляє українською!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !