Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 67
  • Переглядів: 72

На Росії уражено нафтобазу «Атлас», що в Ростовській області, та нафтобазу «Зеніт» в Кіровській області

Категорія:

В результаті удару 28 серпня по комбінату «Атлас» виникла пожежа на території вертикальних резервуарів обʼєкту. «Атлас» спеціалізується на зберіганні нафтопродуктів і відпускає нафтопродукти російській армії.

24082903.jpg

База комбината «Зеніт» у селі Котельничі

У серпні 2020 року на базі комбінату «Атлас» відбулися спільні навчання Міноборони та Росрезерву в рамках навчань «Кавказ-2020». У показових навчаннях із відпуску нафтопродуктів для потреб армії відпрацьовували три способи – автомобільний, залізничний і трубопровідний, йдеться в публікації газети “Земля” від 2023 року, нагадує телеграм-канал ASTRA.

Крім комбінату «Атлас», ударів завдано по нафтобазі «Зеніт» в Кіровській області та польовому артилерійському складу угруповання російських військ «Запад» у Воронезькій області РФ, повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Сили оборони продовжують вживати всіх заходів для підриву воєнно-економічного потенціалу російських окупантів та припинення росією збройної агресії проти України", наголошується у повідомленні Генштабу.

ASTRA також повідомила про ураження безпілотниками резервуарів на території комбінату «Зеніт», що належить «Росрезерву». База знаходиться у селі Котельничі (це понад 1400 км від кордону з Україною). Місцеві жителі повідомляють, що чули вже 4 вибухи.

Наші інтереси: 

Бити по території ворога регулярно і завдавати шкоди.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

На нафтобазі «Атлас» у Ростовській області після вчорашньої атаки українських безпілотників загорівся третій резервуар із пальним.

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

На нафтобазі «Атлас» у Ростовській області після вчорашньої атаки українських безпілотників загорівся третій резервуар із пальним.