Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На фестивалі Atlas Weekend будуть вакцинувати проти COVID-19 – хроніки коронабіснування

Охочі можуть отримати дозу CoronaVac протягом усього фестивалю з 5 по 11 липня з 10:00 до 16:00 години. Сервіс – безплатний. Але перед цим потрібно зареєструватися на сайті HELSI й мати при собі паспорт.

Організатори Atlas Weekend-2021 на сторінці у Facebook повідомили про вакцинацію, яка пройде на території ВДНГ (виставка досягнень народного господарства, що у Голосіївському районі столиці).

Фестиваль відбудеться з 5 по 11 липня. 5 та 6 липня – безплатний день заходу, і щоб на нього потрапити, потрібно зареєструватися на офіційному сайті. На територію заходу будуть пропускати лише за наявності квитка, який учасник отримає після реєстрації. Якщо її не пройдете, то вас не пропустять. В одному замовленні та на одну особу може бути не більше двох квитків. Така собі цифровізація і контроль.

На головній сцені 5 липня виступатимуть Тіна Кароль, MOZGI, NK, DOROFEEVA, гурт "Воплі Відоплясова", Melovin, Lida Lee, Оля Цибульська, Nikita Lomakin, Віталій Козловський, Zlata Ognevich, Dantes, Tarabarova, Alekseev, Alyosha, Михайло Поплавський, Мята, Солоха, Анна Трінчер, Сергій Мироненко, Marietta, Gena Viter, Міла Нітіч, TamerlanAlena, Karta Svitu, Dea та Dside Band.

На західній сцені виступить Сергій Бабкін, гурти "СКАЙ", "Скрябін & Юркеш", Teleport та співачка Ingret. На східній сцені –  гурти "Друга ріка", Kozak System, Kosmopolіs, VS та "Лесик і Карпо".

Гурт KAZKA, Вєрка Сердючка і Валерій Меладзе виступатиме 8 липня, "Океан Ельзи", "Антитіла", "Даха Браха" і Христина Соловій виступатимуть 11 липня. 10 липня будуть Бумбокс та ONUKA.

Цікаво, чи не роздаватимуть ще й «Косяк за укол», як у Вашингтоні, щоб заохотити вакцинуватися від ковіду.

 

Наші інтереси: 

Стежити за музичними подіями в Україні, а також розуміти, як просувають вакцинацію. Тож продовжувати поширювати правду про небезпеку вакцинації.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Я б радив "Мозгам" не виступати. А то доведеться міняти назву...

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Коментарі

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Я б радив "Мозгам" не виступати. А то доведеться міняти назву...

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Так, вони, вже, здається, звикли брехати...А, іронію в їх назві чує дуже мало людей...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!