Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

МЗС України створило сайт для добровольців інтернаціонального легіону

На цьому сайті іноземні громадяни, які хочуть приєднатися до лав Інтернаціонального легіону оборони України, можуть ознайомитися з алгоритмом, як стати частиною легіону оборони, а також знайти необхідні контакти закордонних представництв України в усіх країнах, де формуються іноземні добровольчі підрозділи. Зазначається, що добровольці будуть мати повну підтримку і не потребують візи.

Міністерство закордонних справ України запустило вебсайт fightforua.org для іноземних громадян, які хочуть приєднатися до лав Інтернаціонального легіону оборони України та стати на захист миру та безпеки у світі.

На платформі іноземці можуть ознайомитися з алгоритмом, як стати частиною легіону оборони, а також знайти необхідні контакти закордонних представництв України в усіх країнах, де формуються іноземні добровольчі підрозділи.

27 лютого 2022 року Президент України звернувся до громадян іноземних країн із закликом приїхати до України, приєднатися до іноземного легіону та пліч-о-пліч з українцями боротися проти загарбників.

Наші інтереси: 

В Україні іноземні бійці зможуть отримати справжній військовий вишкіл і допомогти перемогти ворога України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Легіонери зможуть багато чого навчитися, адже будуть в єдиній армії світу, яка має досвід успішно воювати проти Мордору. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Легіонери зможуть багато чого навчитися, адже будуть в єдиній армії світу, яка має досвід успішно воювати проти Мордору. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!