Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 10
  • Переглядів: 10

Молитва

 Коли на душі стає сутужно, коли туди намагається прокрастися зневіра – дивіться це видиво.

 

Войовнича молитва кшатріїв 

 Коли на душі стає сутужно, коли туди намагається прокрастися зневіра – дивіться це відео.

**************************************

“УКРАЇНО, Свята Мати Героїв, зійди до серця мого, прилинь бурею вітру кавказького, шумом карпатських ручаїв, боїв славного Завойовника Батька Хмеля, тріумфом і гуком гармат Революції, радісним гомоном Софійських Дзвонів.

Молитва за Україну бійців полку Азов в Генічеську

Нехай в Тобі відроджуся, славою Твоєю опромінюся,  бо Ти все життя моє, бо Ти все моє щастя. Задзвони мені брязкотом кайдан, скрипом шибениць в понурі ранки, принеси мені зойки катованих в льохах і тюрмах, і на засланні, щоб віра моя була гранітом, щоб росло завзяття, міць, щоб сміло я йшов у бій так, як ішли Герої за Тебе, за Твою славу, за Твої Святі Ідеї; щоб помстити ганьбу неволі, потоптану честь, глум катів Твоїх, невинну кров помордованих під Базаром, Крутами, в Кінгірі і Воркуті, геройську смерть героїв Української Нації, Української Національної Революції — полковника Євгена Коновальця, Басарабової, Головінського, Шухевича, Бандери та славну смерть Данилишина і Біласа, і тисяч інших незнаних нам, що їх кості порозкидані або тайком загребані.Спали вогнем життєтворчим всю кволість у серці моєму. Страху нехай не знаю я, не знаю, що таке вагання. Скріпи мій дух, загартуй волю, в серці замешкай моєму! У тюрмах і тяжких хвилинах підпільного життя рости мене до ясних чинів. В чинах тих хай знайду я смерть солодку, смерть в муках за Тебе. І розплинуся в Тобі я, і вічно житиму в Тобі, ВІДВІЧНА УКРАЇНО, МОГУТНЯ і СОБОРНА!”

 

 

 

 
Опубліковано 21 груд. 2014 р.

19 грудня близько 17:00 ряди полку "Азов" поповнились сімдесятьма новобійцями. Ня шляху було багато перепон але все ж таки ми знайшли вихід з ситуацій, тому наші нові воїни уже в зоні АТО. 
Було приємно спостерігати, як багато випадкових прохожих зі слізьми на очах бажали успіху та перемоги нашим солдатам. З такими людьми Україна непереможна!
СЛАВА УКРАЇНІ!

 
 

У Києві на Софіївській площі біля пам'ятника Богдану Хмельницькому новобранці українського добровольчого батальйону "Азов" приймають присягу на вірність Україні. Після присяги командир батальйону "Азов" Андрій Білецький виступив перед бійцями з напутнім словом.

Опубліковано 16 лип. 2014 р.

 
 

Опубліковано 6 трав. 2015 р.

В Харкові пройшов урочистий захід з нагоди заснування полку "АЗОВ"

Сьогодні, 5 травня, полку "Азов" виповнився 1 рік. Ввечері на площі Конституції відбулися урочистості з нагоди цієї річниці.

Бійці та представники громадського крила "Азову", їхні побратими зі Східного корпусу вишикувались біля Ніки та виконали державний гімн. Дмитро Лютий, громадській представник полку, розповів історію заснування та розвитку "Азова". 

Виступали також інші члени організації, а бійці спілкувалися з населенням, відповідаючи на їхні запитання, вчили всіх бажаючих вправному поводженню зі зброєю, зокрема проводили лікбез матчастини автомата Калашникова.

Спільно з бойовими побратимами, азовці виконували патріотичні пісні та прочитали молитву українського націоналіста. А з імпровізованої сцени представник Східного Корпусу виголосив вітальну промову з нагоди першої річниці наших захисників.

Фінальне шикування та традиційне виконання гімну завершили урочистості. 

Дякуємо вам, хлопці, за те, що тримаєте оборону! Слава Україні!

Наші інтереси: 

Надихає, покращує настрій. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
молитва
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи