Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Міністр оборони Німеччини закликала взаємодіяти з Росією з позиції сили

Світ:

Щоб вирішувати глобальні проблеми. Міністр оборони Німеччини Урзула фон дер Лаєн відвідала Вашингтон, і  після зустрічі з міністром оборони США Джеймсом Маттісом, вони дійшли згоди, що багато світових проблем, починаючи з Сирії, неможливо вирішити без участі Росії.

17021101.jpg

Урзула фон дер Лаєн

Але при цьому Москва має поважати міжнародне право і кордони інших суверенних країн.

Обидва погодилися, що важливо «продовжувати діяти з позиції сили, простягаючи руку Росії і працюючи над спільними проблемами за столом переговорів», сказала фон дер Лаєн.

Вона також назвала справедливими вимоги США, щоб партнери в НАТО збільшили свої оборонні витрати.

Німеччина, яка сама витрачає на оборону значно менше від норми НАТО у 2 відсотки від валового внутрішнього продукту, розуміє, що має збільшити ці витрати, додала міністр.

Маттіс, зі свого боку, сказав, що в свої перші тижні на посаді «багато до чого прислухається», натякаючи на приватні й публічні заяви європейських партнерів США про занепокоєння через сказані свого часу слова президента Дональда Трампа, що союз НАТО «застарів».

За недовгий час перебування на посаді він буквально об’їздив весь світ, від Східної Азії до Європи, щоб запевнити союзників у подальшій відданості США їхнім оборонним зобов’язанням.

Наші інтереси: 

Позиція сили має бути сильною.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи