Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Кросівки жіночі — технології та комфорт товарів New Balance

Кросівки жіночі у New Balance представлені дуже широким асортиментом у різномаїтті моделей за призначенням, особливостями і, звісно, оригінальним дизайном.

Кросівки жіночі від New Balance — особливості та переваги

Компанія вже більше століття є одним з провідних виробників спортивного взуття та одягу у всьому світі. Вона є досить популярною як посеред професійних спортсменів, так і у широкому колі шанувальників активного способу життя.

Це не дивує, адже New Balance витрачає безліч ресурсів на відділ розробок та технологічний розвиток виробництва. На їх рахунку десятки запатентованих унікальних технологій, які стосуються методів обробки матеріалу, конструкційного виконання а також багатьох інших аспектів виготовлення продукції.

Насамперед бренд відомий завдяки величезному асортименту взуття на будь-який випадок життя. Перша модель була розроблена ще на початку минулого століття засновником компанії Вільямом Райлі на замовлення до місцевого спортивного клубу, але до серійного виробництва було ще далеко. Лише у 60-х роках нове керівництво побачило можливість та простір для розширення, та почало активно співпрацювати зі спортсменами. Так визначною подією став переможний фініш атлета у Бостонському марафоні, який одягнув на дистанцію нову модель M320. Вона була визнана, як найкраще бігове взуття світу завдяки новим ідеям конструкторів і бездоганному виконанню. Разом з тим біг почав бути популярним не лише серед професіоналів, і до нього стало долучатися все більше ентузіастів будь якого віку та статі.

New Balance завжди позиціонував свою продукцію, як товари для кожного, а на перших масштабних рекламних компаніях була зображена усміхнена літня жінка. 

Звісно, що кросівки жіночі у Нью Беленс представлені дуже великим асортиментом. Головне — обирати модель за призначенням в залежності від покладених на неї завдань. Бренд пропонує велику кількість спеціалізованих серій, які умовно можна поділити на декілька категорій.

Бігові кросівки — розроблені спеціально для використання під час значного навантаження стопи вони забезпечують пружність, амортизацію та відмінне самопочуття навіть під час тривалих забігів. Тут застосовано безліч технологій, пов'язаних з особливістю будови підошви, її форм фактору, матеріалів, використаних для пошиву основи кросівок.

Для тренувань — збалансоване поєднання легкості, гнучкості та функціональності.

І звісно тут вас чекає великий вибір взуття для повсякденного використання, яке поєднує найкращі особливості попередніх серій, примножуючи це завдяки вивірений формулі абсолютного комфорту при будь-яких умовах.

Придбати оригінальну продукцію ми радимо, відвідавши офіційний інтернет-магазин.

Наші інтереси: 

Зручність та краса.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи