Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Козак-терорист Козіцин: ЛНР - це бандформування

Глава так званої "козачої національної гвардії" "Всевеликого войська Донського" Микола Козіцин назвав "ЛНР" бандформуванням

Про це він заявив на зборах з "козаками", повідомляє Еспресо.TV із посиланням на "Інформатор".

"Поділ рухомого і нерухомого, привласнення чужого собі. Ось цим займається сьогодні ЛНР. Нічого не будує, нічого не робить",- повідомив Козіцин.

Також він додав, що зброя і фінансування надходять в "республіку" з невідомого джерела.

"Незрозуміло, хто їх фінансує, хто їх озброює. Вбивають, грабують людей, гвалтують. Грабують банки, а скидають все на козаків", - додав глава "козачої національної гвардії".

Нагадаємо, що громадянин Росії Микола Козіцин з літа минулого року базувався в Антрациті. Його козаки контролюють значну частину "ЛНР". У листопаді минулого року в результаті збройного зіткнення з бойовиками угруповання лідера "ЛНР" Ігоря Плотницького кілька спільників Козіцина були застрелені. Сам глава "козачої національної гвардії" втік до Росії. Відстрілювати його козаків продовжують і донині.

Перебуваючи в Росії, Козіцин періодично з'являється з суперечливими заявами. Зокрема, він називав Путіна "імператором козаків", а також називав його "ласкавим удавом" і "прокачаним левеням".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
ЛНР
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи