Зображення користувача Люба Покотило.
Люба Покотило
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Концерт «Серце України» 13 жовтня 2022 року в Берлінській філармонії – музика свободи

Категорія:

На благодійний концерт „Серце України“ до Берлінської Філармонії приїдуть зірки української класичної музики – національний президентський симфонічний оркестр під егідою маестро Василя Василенка. А Микола Сікора в супроводі молодої перспективної бандуристки Марти Павлишин створюватиме в фоє під час перерви Дух української музики народними піснями.

Відомий український художник Олег Шупляк, який працює в стилі двозори, відкриє свою виставку картин, а українська майстриня-кухарка Наталія Минюк приготує українські пляцки та перекладанці за рецептами наших предків.

Отже, Берлінська Філармонія (зал камерної музики) ЗАПРОШУЄ 13 Жовтня 2022 о 19:30 на концерт „Серце України“, щоб відкрити для себе музику свободи та поєднання усіх граней українського серця.

Ідея, яка виникла з любові до країни та співвітчизників, привела до створення Ukraine Forum e.V. як організатора. Молоді українські всесвітньовідомі оперні співаки, Національний президентський симфонічний оркестр України під керівництвом Василя Василенка розважають гостей прекрасною, потужною, класичною музикою та співом.

У програмі – пісні, які закликають до свободи, миру, правди, любові та суверенітету. У програмі – твори українських композиторів Миколи Лисенка, Костянтина Данькевича, Михайла Вериківського, Мирослава Скорика, Романа Григоріва, Євгена Браги, Олександра Білаша, Євгена Адамцевича, Георгія Майбороди, Семена Гулака-Артемовського та інших.

Тексти пісень також розповідають про історію українського народу. Тут можна відчути загальну картину прагнення України до волі.

Смачне печиво та солодощі за старовинними українськими рецептами готує майстер десертів Наталія Минюк з України. Вона представляла своє мистецтво на різноманітних міжнародних конкурсах і має нагороду «Майстер Шеф».

У фоє ми підготували ще одне розширення української народної музики співом під бандуру (національний струнний інструмент).

Українське посольство та сам посол завершать вечір, розважаючи запрошених діячів з політики, суспільства та гуманітарних організацій, які надали велику допомогу Україні протягом останніх кількох місяців.

Отримані благодійні кошти підуть до будинку для біженців у Білому Камені (100 осіб, у тому числі 37 дітей) у Львівській області. Ukraine Forum e.V спільно з фондом «Шпиталь Доктора Свідерського» за власні кошти та пожертви зробили будинок житловим. Тепер нам потрібні додаткові інвестиції, якими ми зможемо керувати лише з вашою допомогою.

Щиро запрошуємо відвідати наш благодійний концерт «Серце України» 13 жовтня 2022 року в Берлінській філармонії, Зал камерної музики.

Для тимчасово переміщених осіб у Німеччині вхід безкоштовний.

Організатори заходу, наші партнери, спонсори та вся команда бажають нашим гостям незабутнього вечора.

  • Меценатство: Посол України в Німеччині д-р. Андрій Мельник
  • Спонсори: ГО Україна Форум, GVL – Товариство з використанням допоміжних авторських прав

Організатори: ГО Україна Форум

  • Посольство України в Німеччині
  • УКХМ – Український класичний художній менеджмент
  • НПО – Національний президентський оркестр
  • Партнери: Інфраней головна асоціація
  • Німецька асоціація пожежних бригад (DFV)
  • Штроєр  
  • Медіафабрика
  • Штратманн дизайн

Купити квитки

Підтримати донатами

Ukraine Forum e.V. IBAN: DE48 1005 0000 0191 1265 35 BIC:BELADEBEXXX

PayPal[email protected]

Люба Покотило, Голова ГО Україна Форум

Наші інтереси: 

Класична музика завжди вчасна і прекрасна. Надихає, притягує удачу, підіймає у Простір волі!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи