Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Командувач Об'єднаного оперативного штабу Збройних сил України повідомив, коли АТО замінять на операцію Об'єднаних сил

Для завершення АТО й початку операції Об'єднаних сил виставили часові рамки, які "не будуть тривалими". Про це повідомив командувач Об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв в ефірі "5 каналу".

"Антитерористична операція продовжується і буде діяти доти, доки президент своїм указом не оголосить про початок операції Об'єднаних сил. Це відбудеться після того, як мною та підлеглим мені Об'єднаним оперативним штабом будуть здійснені заходи з підготовки цієї операції.

У мене вже є визначені часові показники, до яких я повинен завершити підготовку до цієї операції, зробити доповідь начальнику Генерального штабу – головнокомандувачу Збройних сил України і в подальшому - президентові України.

Після затвердження цих дій і планувальних документів відбудеться захід з початку операції. Ці терміни я не хотів би озвучувати на широкий загал, але вони не будуть тривалими", - повідомив Наєв.

 

 

Наші інтереси: 

Потрібні рішучі дії.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи