Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Кількість «хворих на ковід» утричі менша кількості хворих на всі ГРВІ у 2019 році

Минулого тижня так званий "рівень захворюваності на ковід" досяг третини від рівня захворюваності на грип та інші ГРВЗ епідемічного сезону 2018-2019 років, коли статистика зафіксувала 5,4 млн хворих на ці болячки. Ковідом – 1,8 млн.

21042203.png

Апчхі! – А-а-а-а! – У нього, можливо, коронавірус!

А наступного тижня, я так розумію, кількість ковідоінфікованих досягне третини від кількості захворілих на всі ГРВЗ разом з грипом в епідсезоні 2015-2016 років, яких було 5,8 млн., пише Олександр Ружанський.

Третини, розумієте? І це за 13 з половиною місяців супер-пупер страшної пандемії, тоді, як епідсезон ГРВЗ – це максимум 8 місяців з натяжкою.

Так, стоп! Не треба про те, що хворих на ковід насправді набагато більше, бо багато хто перехворів вдома і в ковідостатистику не потрапив. Чому не треба, зараз поясню.

Перше. Хворі на грип тоді теж не всі до лікарні пішли. І реальна кількість таких хворих завжди в декілька разів вища. Ми ж всі розуміємо, що до лікарні з грипом йдуть або ті, кому зовсім погано, або ті, кому потрібен лікарняний.

Ось, що написано у звіті "Підсумки епідемічного сезону грипу в Україні у 2016–2017 рр. та прогноз на наступний сезон 2017–2018 рр.":

"Грип є найбільш розповсюдженою інфекційною хворобою в усьому світі. Останнім часом в Україні лише реєстрована кількість хворих на грип та гострі респіраторні захворювання (ГРЗ) щороку становить 6-8 млн осіб. Реальні показники наразі невідомі, але можуть перевищувати зареєстрований рівень у 5-7 і більше разів."

Тобто, пропорційно, з урахуванням прихованих від статистики хворих, і ковідних, і грипозних, пандемічна і вкрай контагіозна ковідька, в Україні, в останні 13,5 місяців, в багато разів менше розповсюджена, ніж грип та інші ГРВЗ раніше.

Якщо України як прикладу не вистачає, ось вам Німеччина: Епідсезон 2017-2018 років – 9 мільйонів хворих на грип. За 13 місяців ковідожахіття – 3,1 мільйона інфікованих ковідом.

Друге. Дуже важливий момент для порівняння кількості тих, кого офіціоз у всіх країнах вважає перехворілими й хворими на ковід, з кількістю хворих під час епідемій грипу.

Цей важливий момент полягає у тому, що звернення до лікаря щодо грипу, – це 99,99% звернення реально хворих. А ось з ковідькою все трохи інакше. Бо з тих, хто типу хворіє на це захворювання, дуже велика частка так званих безсимптомних.

Взагалі, "безсимптомні хворі" – це одна з головних маніпуляцій ковідоаферистів, яка була впроваджена в медійний та медичний обіг задля нагнітання ковідоістерії:

Ви чудово себе почуваєте? Ви ні на що не скаржитеся? А нумо, пройдіть тест! О, у вас "смертельний" ковід! Ось, результати тестів. Записуємо вас як хворого і заносимо до загальної статистики.

В Іспанії, наприклад, станом на 7 квітня цього року, безсимптомних майже 40 відсотків! Тобто, з 3 093 044 інфікованих, 1 750 009 (60,9%) мають симптоми, а 1 343 035 (39,1%) їх не мають. 

Під час "спалаху ковіду" на авіаносці ВМС США "Теодор Рузвельт" навесні минулого року, з усіх підтверджених на ковід (1271) і підозрюваних на нього (60) членів екіпажу, 572 (43%) залишалися безсимптомними протягом всього часу спалаху.

Тобто, ця частка "безсимптомних хворих на ковід" американських моряків приблизно збігається з часткою "безсимптомних" в Іспанії. А скільки таких в Україні? З вказаних прикладів можна припустити, що приблизно стільки ж.

Якщо навіть з урахуванням значної частки "безсимптомних" нараховується в рази менше за весь час псевдопандемії (13,5 місяців), ніж тих, хто раніше хворів на ГРВЗ протягом одного епідсезону (7-8 місяців), то про яку пандемію взагалі можна казати? Це ж суцільна маячня і брехливі маніпуляції!

Для тих, хто вже готується написати коментар, типу, це завдяки локдаунам і маскам не таке велике розповсюдження ковіду.

Подивіться на Швецію. Там не носять маски, а обмеження мінімальні. Втім, в цій країні на сьогодні, (13,5 місяців ковідошизофренії), зареєстровано 900 000 позитивних на ковід, що трохи менше ніж 9% від загальної кількості населення країни, в той час, коли під час епідемій грипу за епідсезон хворіє, в залежності від країни, від 15% до 30% населення.

Здається, з однією частиною ковідофейку, розібралися. На підставі офіційних даних і без занурення у вірусологію.

Далі буде.

 

Наші інтереси: 

Думати, аналізувати факти й цифри, не піддаватися паніці, яку сіють шахраї (свідомо чи несвідомо). 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи