Зображення користувача Андрій Гарас.
Андрій Гарас
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Із "Дорожньої карти з впровадження вакцини" тихо прибрали пункт про її добровільність

Категорія:

«...абзац одинадцятий вважати абзацом десятим». Так з дорожньої карти про ковід-вакцинацію видалили речення про те, що ця експериментальна процедура буде добровільною для усіх груп населення та професійних груп. Але якщо не добровільна, то примусова. Вочевидь, МОЗ готує посилення вакцинного терору.

Ще раз поглянемо на наказ МОЗ №2362 від 27 жовтня 2021 року.

Про що говорить виділений пункт?

«Вакцинація від коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні буде добровільною для усіх груп населення та професійних груп».

Як це перевірити?

1. Відкриваємо наказ МОЗ №3018 від 24 грудня 2020 року "Про затвердження Дорожньої карти з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, і проведення масової вакцинації у відповідь на пандемію COVID-19 в Україні у 2021 - 2022 роках".

2. Вибираємо картка документа.

3. Гортаємо вниз до таблички "Історія документа та редакції", вибираємо редакцію від 12.07.2021 року.

4. Рахуємо, який абзац є десятим.

Виходить, знову обдурили українців: тепер вакцинація згідно з «Дорожньою картою» буде не добровільною, а примусовою?


Щось подібне описано в Орвелла:

«Вінстон зателефонував за "чорним номерами" на телезахисті та зробив запит на відповідні випуски "Часопису", які висковзнули з пневматичної труби опісля декількох хвилин очікування. Ці повідомлення, які він отримав, мали посилання на статті або невеликі повідомлення які з тієї або іншої причини потрібно було переробити, або, як казали в офіційному звороті, виправити. Наприклад, це було опубліковано у "Часописі" від сімнадцятого березня коли Старший Брат, у своїй промові попереднього дня, передрікав що на Південному Індійському фронті буде зберігатись затишшя, але Євразійський агресивний наступ невдовзі буде здійснено у Північній Африці. А сталося насправді те, що Євразійське Вище Керівництво розпочало свій наступ у Південній Індії, а Північну Африку залишило осторонь. Тому було необхідно переписати параграф з промови Старшого Брата таким чином, щоб зробити його передрікання відповідними до реального стану подій. Або знову ж таки, у "Часописі" від дев'ятнадцятого грудня було опубліковано офіційний прогноз щодо виробництва різного роду товарів споживчого призначення у четвертому кварталі 1983-го року, який також був шостим кварталом Дев'ятого Трирічного Плану. Сьогоденний випуск містив офіційні відомості про реальне виробництво, з якого випливало що всі ці прогнози надзвичайно грубо помилялися. Робота Вінстона полягала у тому, щоб виправити оригінальні цифри для того аби узгодити їх з останніми. Щодо третього повідомлення, воно посилалося на дуже просту помилку, яку можна було виправити лише за пару хвилин.

Не давніше ніж у лютому, Міністерство Достатку оприлюднило обіцянку ("рішуча обітниця" – такий був офіційний вислів), що не буде жодного зменшення шоколадного раціону впродовж 1984-го року. Насправді ж, як Вінстон добре знав, шоколадний раціон буде зменшено з тридцяти до двадцяти грамів до кінця цього тижня. Все що було потрібно зробити так це замінити оригінальну обіцянку на попередження про те, що ймовірно можливо буде потрібно зменшити раціон десь у квітні.

Як тільки Вінстон закінчив з кожним з цих повідомлень, він прикріпив свої мовописні виправлення до відповідних копій "Часопису" та протиснув їх у пневматичну трубу. Потім рухом, який був дуже близький до підсвідомого, він зім'яв оригінальні повідомлення та усі нотатки які він робив для себе, та викинув їх до душника спогадів, щоб вони були знищені полум'ям.

Що ж траплялося у невидимому лабіринті до якого вела пневматична труба – подробиць цього він не знав, але йому було відомо у загальних рисах. Як тільки усі виправлення які потрібно було зробити у будь-якому конкретному номері "Часопису" були детально звірені та змонтовані, тоді номер повинні були передрукувати, оригінальний примірник знищити, а замість нього до архівної підшивки покласти виправлений примірник. Цей процес безперервної зміни застосовувався не тільки до газет, але й до книжок, періодичних видань, памфлетів, плакатів, листівок, фільмів, звукових доріжок, мультфільмів, фотографій – до будь-якого виду літератури або документації яка містила в собі будь-який політичний або ідеологічний зміст. День у день та майже хвилина у хвилину минуле підлаштовували до сучасного. У такий спосіб будь-яке передрікання зроблене Партією можна було підтвердити документальними доказами які були добряче відредаговані, жодного повідомлення в офіційних новинах, жодного висловлювання власної думки, щоб суперечили сучасним потребам, ніколи не дозволялося лишати у записах. Уся історія являла собою палімпсест, зішкрябаний начисто та переписуваний так часто як цього вимагала потреба. І не було способу довести потім підробку».

(Дж. Орвелл «1984»)

 

Наші інтереси: 

Аналізувати, поширювати світло і формувати новий вільний світ!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Отож, тепер через цю аферу з абзацами маємо юридичне свавілля, коли людей, що не хочуть щепитися, відсторонюють, бо процедура вже не добровільна, а щонайменше добровільно-примусова - а по факту просто вже примусова. Усе, як казав Сковорода - юристи й бюрократи самі собі закон.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Коментарі

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Отож, тепер через цю аферу з абзацами маємо юридичне свавілля, коли людей, що не хочуть щепитися, відсторонюють, бо процедура вже не добровільна, а щонайменше добровільно-примусова - а по факту просто вже примусова. Усе, як казав Сковорода - юристи й бюрократи самі собі закон.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ну, в нас ситуація з цим, поки що, дещо краща. Принаймні, можливо подивитись, що було раніше офіційною версією...Цікаво, чи це надовго так? Може, люди таки зорганізуються, та відкличуть явно поганих депутатів?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!