Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 111
  • Переглядів: 120

«Івановєц» на дні – знищено ракетний катер ворога у Чорному морі

Категорія:

В ніч на 1 лютого воїни спецпідрозділу “Group 13” Головного управління розвідки Міністерства оборони України знищили ракетний катер "Івановєц" Чорноморського флоту РФ. Вартість втраченого державою-агресором корабля становить орієнтовно $60-70 мільйонів доларів.

24020102.jpg

російський воєнний корабель

Операція стала можливою за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та платформи United24, повідомляє ГУР у своєму Telegram-каналі.

Судно ворога патрулювало Чорне море поблизу озера Донузлав біля окупованого Криму. Внаслідок низки прямих влучань у корпус російський корабель зазнав пошкоджень, не сумісних із подальшим рухом – "Івановєц" дав крен на корму і затонув.
 
Вартість втраченого державою-агресором корабля становить орієнтовно $60-70 мільйонів доларів. Пошуково-рятувальна операція російських окупантів на Донузлаві, згідно з попередньою інформацією, успіху не мала.

Наші інтереси: 

Б'ємо по російському флоту, вибиваємо ворога з Криму.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи