Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Іспанська компанія збудує під Києвом сонячну станцію потужністю 57МВт

Іспанська Acciona Energia Global збільшить потужність сонячної електростанції в смт Велика Димерка (Київська обл.) з 6 до 57,6 МВт. Про спільний проект компанія домовилася зі столичною UDP з інвестгрупи UFuture.

"Першу чергу Димерської СЕС було введено в експлуатацію компанією UDP Renewables влітку 2017 року, - кажуть в компанії. - Першим проектом іспанського енергетичного гіганта на українському ринку буде розвиток 2-3-4 черг цієї СЕС".

Як уточнив засновник UFuture Василь Хмельницький, запуск Димерської СЕС на повну потужність заплановано на І квартал 2019 року. "Цей приклад активізує процес залучення інвестицій і, що не менш важливо, експертизи світового класу в Україну", - впевнений він.

Загальний обсяг прямих іноземних інвестицій в цей проект становить 54,7 млн. євро.

Acciona Energia Global з групи компаній Acciona зі штаб-квартирою у Мадриді - один зі світових лідерів у виробництві поновлюваної енергетики з 25- річним досвідом роботи, який володіє понад 9 тис. МВт. В управлінні компанії 222 вітрові електростанції загальною потужністю 7,55 тис. МВт; 76 гідроелектростанцій (876 МВт); фотогальванічні установки загальною потужністю 389 МВт; три електростанції, що працюють на біомасі (61 МВт) і термоелектричний завод (64 МВт). 

Наші інтереси: 

Іноземні інвестиції сприяють розвитку економіки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи