Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

IPhone 11 – нова ера можливостей в спілкуванні

На зміну моделі від Apple  - iPhone XR, в вересні 2019 року, була представлена наступна модель iPhone 11, яка відразу ж стала популярною у всьому світі.

Різниця з попередником – неймовірна. В новій моделі приголомшлива продуктивність та топові характеристики, нова двокамерна система для створення ідеальних знімків і iOS 13, яка перетворить користування смартфоном в справжнє задоволення.

IPhone 11 – нова ера можливостей в спілкуванні

Найбільші зміни в новому смартфоні відбулись на задній панелі, де встановлена ​​потужна подвійна. Також, серед новацій – більша кількість доступних кольорів:

  • чорний;
  • білий;
  • червоний;
  • жовтий;
  • фіолетовий;
  • зелений.

Серце смартфону Apple IPhone 11 128 Gb Black – потужний процесор A13, який є одним із самих передових в секторі смартфонів, і буде мати в найближчі роки достатній запас потужності для роботи навіть зі складними додатками доповненої реальності, 3D-іграх. Окрім підвищення продуктивності, новий чіп є одним із найбільш енергоефективних, що дозволило забезпечити більш тривалий час автономної роботи iPhone. Серед нововведень - сертифікація IPhone 11 по стандарту IP68 (попередня модель iPhone XR має захист IP67), що дозволить перебувати девайсу на глибині до 2 метрів продовж 30 хвилин, а також – можливість бездротової зарядки за умови наявності відповідного зарядного пристрою. В порівнянні з iPhone XR, розміри і вага Apple IPhone 11 128 Gb – не змінились.

В IPhone 11 - якісний Liquid Retina Display IPS-дисплей, діагоналлю в 6,1 дюйма, здатністю в 1792 x 828 пікселів, щільністю пікселів 326 точок на дюйм, що дає змогу відтворювати неймовірно яскраве зображення при максимальній яскравості 625 ніт навіть під прямими сонячними променями.

Що стосується фотоможливостей, компанія Apple значно оновила iPhone 11 і встановила подвійну камеру:

  • 12-мегапіксельна камера зі надширококутним і ширококутним об'єктивом для якісних знімків;
  • можливість запису відео у форматі 4K з частотою до 60 кадрів в секунду;
  • якісна фронтальна камера для розблокування смартфону за допомогою Face ID і створення селфі.

В комплектації зі смартфоном IPhone 11 – 5-ватний зарядний пристрій, який займає досить багато часу для повної зарядки вашого девайса. Серед практичних порад – скористатись більш потужною моделлю зарядного пристрою на 18 Вт.

IPhone 11 – відмінний подарунок для себе і близьких

Велика кількість доступних варіантів кольорів, дозволить кожному обрати свій улюблений варіант. Apple IPhone 11 128 Gb Black – відмінна альтернатива Android-смартфонам, який може стати приємним подарунком своїй коханій дівчині на день народження або 8 березня.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи