Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ілон Маск може стати моральним лідером руху проти шулерства та COVID істерії

Якщо раніше він був лідером громадської думки у сферах електромобілів і освоєння космосу завдяки успіхам його компаній Tesla і SpaceX, то тепер він у перших рядах армії мільйонів людей різних країн і континентів, які вважають, що «операція Корона» є глобальним шахрайством.

20050501.jpeg

Ілон Рів Маск (англ. Elon Reeve Musk)
Ілон Рів Маск (англ. Elon Reeve Musk); нар. 28 червня 1971, Преторія, ПАР) — інженер, підприємець, винахідник, інвестор, мільярдер.

У своєму твіті Ілон Маск написав: «Класифікувати всі смерті як від корони, навіть якщо корона не стала причиною смерті, це просто брехня».

Вже багато хто розуміє, посилаючись на доступні їм джерела, що зі статистикою махлюють. Як то кажуть: «Існує три види брехні: брехня, нахабна брехня і статистика».

Цим твітом Ілон Маск відреагував на статтю в "Нью-Йорк Пост" "Федерали класифікують всі смерті пацієнтів з коронавірусом як COVID-19 незалежно від причини».

У ній йдеться, що Федеральний уряд США класифікує всі смерті пацієнтів, інфікованих коронавірусом, як смерті від COVID-19, незалежно від того, чи стала смерть результатом іншої серйозної проблеми зі здоров'ям конкретної людини, яка могла б привести до її смерти.

Ілон Маск підтримав думку Скотта В. Атласа, доктора медичних наук, який є старшим науковим співробітником  в Інституті Гувера при Стенфордському університеті.

Доктор Атлас закликав припинити паніку і закінчити повну ізоляцію

Наші інтереси: 

Прислухатися до лідерів думок. Перевіряти висловлені ними припущення.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи