Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 21
  • Переглядів: 22

Хто пише промови Зеленському – повідомляє Офіс президента, коментує Тарас Чорновіл (+відео)

Категорія:

Радник глави Офісу Президента України Михайло Подоляк розповів, що вечірні звернення президента Володимира Зеленського пишуть Дмитро Литвин, Юрій Костюк, Андрій Сибіга та низка інших людей.

Про це видання Бабель дізналося ще в червні 2022 року.

"Є група, куди входять і Костюк, і Литвин, і [Андрій] Сибіга, і ще кілька людей. Над промовами президента вони працюють досить інтенсивно. Але насправді ключовим автором тез є сам Зеленський, який задає рамку. І практично усі виступи структурно продумані ним. А вже написання конкретики, додаткових зворотів – тут уже група райтерів», – розповів Подоляк.

Дмитро Литвин – політичний аналітик і журналіст, який співпрацює з Офісом президента.

Юрій Костюк – колишній сценарист «Студії «Квартал 95», співавтор серіалу «Слуга народу», обіймав посаду заступника керівника ОП за Андрія Богдана, пізніше був звільнений з посади й став радником президента.

Андрій Сибіга – заступник голови Офісу президента, колишній посол України в Туреччині. З 1997 року працює у сфері української дипломатії.

Тарас Чорновіл вважає, що Зеленський вже перестав розуміти тексти, які він механічно зачитує:

Зеленський уже нічого не вирішує. Його повна залежність від Єрмака має наукове пояснення і позначається терміном «психопатичний союз». Про це у дослідженні Союз «Єрмак–Зеленський» і три хвилі очищення від корпоративних психопатів – футурологічний прогноз (+аудіо)

Наші інтереси: 

Корисно знати, хто генерує для президента його промови. Стежимо за цією аферою.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи