Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

ГУР підтвердило нічну операцію в Криму: вражено десантні кораблі окупантів разом з екіпажем та бронетехнікою

Категорія:

На суднах перебував екіпаж та завантажена броньована техніка, зокрема, БТР-82. Малі десантні катери класу "серна" держава-агресор Росія активно використовувала під час окупації острова Зміїний для перекидання військової техніки та десанту.

23111002.jpg

Ілюстративне фото. Катер класу "Серна"

Крім того, росіяни розміщували на борту катерів зенітно-ракетні комплекси «тор-м2» для мобільного прикриття свого угруповання на острові та у нашому Чорному морі. 

Про це повідомило 10 листопада Головне управління розвідки МО у своєму Офіційному Telegram-каналі.

Зазначається, що малий десантний корабель класу "серна" має високу швидкість, може вміщати до 45 тонн вантажу та 92 особи озброєного десанту.

Окупанти використовують ці катери для висадки передових груп морської піхоти або евакуації. А в умовах фактичної відсутності у росіян корабельних засобів ППО після низки атак Сил безпеки та оборони України такі катери із ЗРК на борту слугували для загарбників прикриттям кораблів ЧФ РФ на рейдах.

А в умовах фактичної відсутності у росіян корабельних засобів ППО після низки атак Сил безпеки та оборони України такі катери із ЗРК на борту слугували для загарбників прикриттям кораблів ЧФ РФ на рейдах. Тепер і ця ідея росіян зруйнована!

Наші інтереси: 

Б'ємо ворога, наближаємо Перемогу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи