Зображення користувача Арсен Дубовик.
Арсен Дубовик
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Граючись - вдосконалюймося: Настала пора апдейтів і апгрейдів!

У будь якому разі, ми одночасно є і Духами, і Отцями, і Синами – є БОГом Великим і богом маленьким. Ми самі створили і самі реалізуємо принцип фрактальності у "єдинстві різноманіття" – мале у великому і велике в малому, тіло з багатьох членів і члени єдиного тіла, член із окремих клітин і клітини одного члена, клітина з окремих органел і органели однієї клітини і т.п. Гаслом нашої спільно СТВОРЕНОЇ Божественної Гри є "Творчість у вдосконаленні, і досконалість у постійній творчості". РаДіймо! Настала пора апдейтів і апгрейдів!

161216upgrade.jpg

Натисни кнопку!
Натисни кнопку!

Що є Велика Божественна Гра?

Велика Божественна Гра – це можливість вдосконалюватися, можливість зДІЙснення постійних апдейтів* і апгрейдів**

Ми є три-єдині. І водночас, ми всі є:

  • є втіленими духовними сутностями, тобто є втіленим Духом;
  • є частинками Великої Множини – "разом нас багато", "разом ми можемо багато", тобто – ми Сини Божі, Божичі;
  • є одною-єдиною соборною особистістю – БОГом.

У будь-якому разі, ми одночасно є і Духами, і Отцями, і Синами – є БОГом Великим і богом маленьким. Ми самі створили і самі реалізуємо принцип фрактальності у "єдності різноманіття" – мале у великому і велике в малому, тіло з багатьох членів і члени єдиного тіла, член із окремих клітин і клітини одного члена, клітина з окремих органел і органели однієї клітини і т.п. Планета водночас є пилинкою у безмежжі Всесвіту, як і Людина є частинкою БОГа.

Гаслом нашої спільно СТВОРЕНОЇ Божественної Гри є

"Творчість у вдосконаленні, і досконалість у постійній творчості".

Всі ми подібні по Сутності – сутність то наша ТВОРИТИ; та відмінні, водночас, як Особистості – у кожного прояву Особистості є свої засоби для Творчості. (Чи не про це виголошувалося Володимиром у Символі Віри?!)

Святі про Велику Триєдність

Отець постійно продовжується/відтворюється в синах ("від Отця народжених"), Син продовжується/відтворюється Отцем ("Дух від Отця виходить") і продовжує Отця ("Дух від Сина виходить") і є Отцем для свого наступного Сина (втілення).

!Ось воно, що означає "і в Духа Святого, який від Отця і Сина виходить"!

Натякали про походження (грец. προϊέναι або лат. procedere) Святого Духа від Отця і від Сина ще й Кирило АлександрійськийАмвросій Медіоланський, Ієронім, Святий Августин,  Святий Іван Дамаскин та й Митрополит Андрей Шептицький:

"…чому нам не вірувати, що Св. Дух походить і від Сина, коли Він є Дух також Сина? Тому що якби Він не ісходив від Нього, то, з'явившись учням після Свого Воскресіння, Він — Син — не дунув би на них, говорячи: приміть Духа Святого, адже що інше означало це, якщо не те, що Св. Дух ісходив і від Нього" (Святий Августин (354—430))

"Дух Св. також і Дух Сина, але не тому, що з Нього, але тому, що через Нього з Отця походить. Тому що один тільки Винуватець — Отець" (Святий Іван Дамаскин (675—753?))

…Божий Син приймає Божу природу через вічне народження, а Дух Святий приймає Божу природу від Отця і Сина через вічне походження. Тому, коли Христос про походження Духа Святого говорить, каже, що все, що має Отець, є також Його: «Усе, що Отець має, — моє» (Ів. 16:15). Коли Отець те має, що Дух Святий від Нього походить, те саме має і Син. (Митрополит Андрей Шептицький, _Листи до заробітчан_)

У даний проміжок часу я син, коли виконую своє завдання свого ж чергового земного втілення (здійснити бодай апдейт, а таки краще коли апгрейд!), і цим долучаюся до Отця (єдності з усіма, спільноти Духів і Синів Божих), стаю со-творцем на іншому вкладенні Гри.

РаДіймо! Ми все передбачили!

Дух – реалізатор, здійснювач линку між Сином і Отцем. Втрата линку – втрата усвідомлення себе Духом ("я є Тіло, яке треба годувати, щоб не вмерти"...).

Щоб долучитися на вищому рівні до Отця (вдосконалювати Його), треба Духом-Соколом полинути(линкнути) на той рівень Гри, де доступне вдосконалення (Земне Життя) і со-творити себе заново (Згадай себе), проте на вищому рівні, тобто самовдосконалитися, через усвідомлення себе частинкою БОГа-Творця. Щоб відновити втрачений під час перевтілення/перезавантаження зв'язок ми створили для себе систему його відновлення – ре-лигу(релігія), яка є системою ПРАВил(не Законів).

Ми вдосконалюємо себе і один одного – взаємоДІЄмо і РаДІЄмо!

Наша божественна ДОСКОНАЛІСТЬ полягає у тому,
що є змога ВДОСКОНАЛЮВАТИСЯ!

Ми можемо (маємо змогу) вдосконалюватися (апгрейдити самих себе), "АлеЄОднеАле"… Втрата відчуття реальності під час Переходу веде до розриву линку і до небезпеки заГРАтися… Однак, РаДіймо! Ми й це передбачили!

Наш Побратим Ангел-Охоронець

Є Ангел Охоронець – Дух, який ми покликали опритомнювати нас (трезвити), оберігати нас від повного забуття того, що ми в Грі! Він – Побратим, який нагадує мені, що прийде час повертатися, тому Добрі Плоди (вдосконалення в Добрі і Любові) мають таки бути. Бо ми по них (Добрі Плоди) сюди (Земне Життя) таки приходили і ставили собі за мету ні в якому разі не втратити (витратити, розтратити), а примножити їх (таланти – програмне забезпечення, що ми його самі собі поклали у "чергову збірку"/втілення – упаковані у Підсвідомість).

"Добре дерево дає добрі плоди" – постійно трезвить нас Ангел Охоронець. Ми маємо (бо мамаї) стати тим "добрим деревом" в "саду, що насадив Господь".

І мені здається (підказка від самого себе?! О_о!), що Ангел-Охоронець має наш дозвіл, вказівку від мене самого перед Переходом від Отця до Гравця, про те, як допомогти знову набути відчуття своєї Сутності, має можливість діяти-впливати на мою підсвідомість… Ангел-Охоронець ще й охороняє мою підсвідомість (Ось хто жертвує себе заради мене, коли я його ж підтримую в молитовному звертанні). Коли линк з Ангелом-охоронцем слабкий, оголяється моя підсвідомість для впливу сірих сутностей – дерево стає поганим, приносить погані плоди…. Коли ж я підтримую з ним линк – можу бути спокійний – підсвідомість спрацює на користь мого вдосконалення в Любові. Даруймо Ангелу-Охоронцю всю славу наших діянь! І цим забезпечимо власне перетворення/трансформацію в Лебедя! Постійним і стабільним линком з Ангелом-Охоронцем захистимо себе від того, щоб не заГРАтися!

Жертовність Сина Божого – це шлях до Життя Вічного

Чи "загрався" Ісус, аж так, що програв (адже "його розіп'яли")? Ні! Він вдосконалився, бо воскрес, спасся, став Боголюдиною.
У чому ж тоді сенс жертовності Сина Божого Ісуса Хреста?

Ми вже вияснили, що:

"Жертва – це великий дар, це двостороння любов (з приСУТНІСТю обов’язкової вдячності)"

А ще:

 "Жертва – це практична магія."

Тобто – "Я даю (жервую), бо відчуваю вдячність".
(Відчуваймо різницю – "змусити до подяки" і "відчувати вдячність" – у першому випадку "примус", в іншому – "добра ВОЛЯ", у першому випадку ДІЮть на "раб", в іншому ДІЄ "син Божий"… ну, десь так…).

Як може бути, що через Ісуса Хреста "світ спасся через Нього"? А так! Через Ісуса Хреста і Ним – нам відкрито можливість Споглядання Прикладу, ЯВленої Можливості, яка відкриває Вихід із "ящика-клітки" для Духа, який втратив линк із Ангелом-Охоронцем, тобто заГРАвся… Приклад волає: "- Ось дивись. Бачиш? Це – можливо!", хоча й "те, що Ти побачиш приголомшить Тебе" (це ніби з "Матриці ;-) ).

Жертовність Сина Божого – це шлях до Життя Вічного, проторений шлях до Спасіння
– тобто, привідкривання таємниці магічного акту переходу від Людини до Боголюдини.

І разом з тим, це Акт Просвітництва стосовно інших гравців, вказівка на їх Можливості, на те, що "линк існує":

Я знаю, ви мене чуєте. Я відчуваю вас. Я знаю, ви боїтеся … боїтеся нас, боїтеся змін. Я не знаю майбутнього. Я не стану передбачати як все скінчиться. Я скажу лише з чого почнеться. Зараз я повішу трубку і покажу людям, те, що ви хотіли приховати. Я покажу їм світ без вас. Світ без диктату і заборон. Світ без кордонів. Світ, де все можливо. Що буде далі вирішувати нам. (Нео, "Матриця")

ГРАймо, ся ГРАймо, та не заГРАваймо і не заГРАваймося! ;-)

РаДіймо! Настала пора апдейтів і апгрейдів!


* Примітка

Апдейт

– наголос на «е» – (від англ. Update – оновлення) – термін англійського походження, який походить від Up to date (актуальний на сьогоднішню дату, що йде «в ногу з часом»), а дієслово to update перекладається саме як «оновлювати до самого актуального стану».

Слово Update  часто використовується в сленгу SEO-оптимізаторів (іноді в середовищі оптимізаторів можна зустріти скорочення «ап») і буквально означає «оновлення даних». Це слово може також використовуватися в значенні «доповнення або коригування з урахуванням ситуації, що змінилася» і часто скорочується в вигляді UPD. (Джерело http://chto-eto-takoe.ru/update)

Апдейт це оновлення якоїсь програми або системи до найновішої, останньої версії. Це як натисканням відповідної кнопки (або Cntr+R) оновити (змінити) певну сторінку на сайті або її зовнішній вигляд. А ще, Update (оновлення) – це як "омивання у водах Йордану", хрещення, перехід від одного стану людини на вищий рівень, ДІЯ "оБОЖення").

Апгрейд

– наголос на «е» – неологізм англійського походження. Але, швидше за все і не англійське, а американське, так як центр розвитку інформаційних технологій за напрямом ПК знаходиться саме в Америці. Складається це слово з двох інших: up вгору grade клас. А перекладається як підвищення класу. Up-grade (через дефіс), в перекладі з англійської, означає: “на підйомі”. Upgrade (разом) – “змінити, спираючись на більш високі або сучасні вимоги/технології”. Тобто апгрейдити – це щось удосконалити, модернізувати, надавши якоїсь субстанції більш сучасний вигляд або пристрій, підйом на більш високий рівень, оновлювати.

Апгрейд можна вважати синонімом апдейта, проте є й нюанси. Апдейт, як правило, означає невелике оновлення, в той час як апгрейд це вже більш серйозна модернізація, де вам буде потрібно набагато більше часу, грошей і кмітливості. Слово upgrade можна перекласти з англійської як «перехід у наступний клас».

Знайомий цей термін і всім ГРАвцям, тому що практично в будь-якій англомовній грі перехід на наступний рівень гри вважається підвищенням і називається up-grade – це технічно більш досконалий механізм, у комп’ютерній грі, це перехід на новий рівень. (Джерело http://moyaosvita.com.ua/vidpovidi/apgrejd-shho-ce-take/)

А й справді! Немає чого засиджуватися "на початкових рівнях розвитку духовної сутності" (http://www.ar25.org/article/elfiyskyy-proekt-abo-postindustrialna-antropologiya-mizhmorya.html#simple-table-of-contents-1), пора апгрейдити свою сутність до наступного рівня!

Наші інтереси: 

Велика Божественна Гра – це можливість вдосконалюватися, можливість зДІЙснення постійних апдейтів і апгрейдів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Справді, первинним джерелом Святого Духа є Творець Всесвіту - Брахма - Бог-Отець.

Вторинним джерелом - ретранслятором - є свята людина.

Концентрованим джерелом Святого Духа є боголюдина, яка бере енергію з першоджерела, передає її без спотворень, але з пристосуванням до людського сприйняття.

Що більше серед людей синів Божих, то потужніша дія Святого Духа.

"Щасливі миротворці, бо вони синами Божими стануть" - казав Ісус Хрестос.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дякую, друже Миро, за оцінку!
Я так і надіявся, що трансльоване мною спонукатиме до обговорення. Поки що це зацікавило лише Тебе. ))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Ще хочу подякувати одному із тих, хто грає роль Редактора сайту, який гарно підправив ілюстрацію до статті. )))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Справді, первинним джерелом Святого Духа є Творець Всесвіту - Брахма - Бог-Отець.

Вторинним джерелом - ретранслятором - є свята людина.

Концентрованим джерелом Святого Духа є боголюдина, яка бере енергію з першоджерела, передає її без спотворень, але з пристосуванням до людського сприйняття.

Що більше серед людей синів Божих, то потужніша дія Святого Духа.

"Щасливі миротворці, бо вони синами Божими стануть" - казав Ісус Хрестос.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Отже, апгрейдити треба і концентратор, і перетворювач енергії Духа, і ретранслятор.

Земля - Матір Божа ("материнка").
Дія (Святого Духа) - процесор.
Ретранслятор - свята людина - оперативна пам'ять.
Перетворювач енергії (Духа) - боголюдина - грамотний програміст і водночас оператор програмного забезпечення.

Миро Продум каже:
Справді, первинним джерелом Святого Духа є Творець Всесвіту - Брахма - Бог-Отець.
Вторинним джерелом - ретранслятором - є свята людина.
Концентрованим джерелом Святого Духа є боголюдина, яка бере енергію з першоджерела, передає її без спотворень, але з пристосуванням до людського сприйняття.
Що більше серед людей синів Божих, то потужніша дія Святого Духа.
"Щасливі миротворці, бо вони синами Божими стануть" - казав Ісус Хрестос.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Ангеле Божий,
Хранителю мій Святий,
Небесний Друже мій!
Веди мене до Бога,
бо ЦЕ моя Дорога!
Ти все мене пильнуй
Від злого порятуй.
Я Свято хочу Жити
І Богові Радіти!

Хай же буде!!! :)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Вітаю!
Як це актуально?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Молитва до ангела-хоронителя

Мій ангеле святий
Небесний Друже мій!
Веди мене до Бога,
бо ЦЕ моя Дорога!

Усе мене пильнуй
Від злого порятуй.
Я Свято хочу Жити
І Богові Радіти!

Арсен Дубовик каже:
Вітаю!
Як це актуально?

Все, що робиться з власної волі, – добро!