Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Гібридна війна: Армія під прицілом московських інтернет-тролів

Світ:

Спецтема:

Предметом інтересу так званих інтернет-тролів стали практично всі сфери польсько-українських відносин. Легко помітити, що в центрі уваги опинилися історичні питання.

Одночасно ми спостерігаємо не менш активні спроби завдати удару по тим галузям, в яких співпраця України і Польщі розвивається особливо успішно.

Останнім часом однією з них стала оборона. Імпульсом послужили події на сході України. 

Українцям знадобилося модернізувати і оснастити армію, тому між військовою промисловістю Польщі та України зав'язалися тісні контакти.

Крім того, вдалося підписати і втілити в життя договір про створення литовсько-польсько-української військової бригади.

Зрозуміло, ця ініціатива привернула увагу інтернет-тролів. Об'єктом атак, які взяли форму шквалу негативних коментарів, стали, зокрема, сторінки багатонаціональної бригади в соціальних мережах.

Така активність спостерігається також в коментарях до публікацій на тему цього підрозділу або польсько-українського військового співробітництва в цілому.

На перший план виходять історичні теми, пов'язані з польсько-українськими конфліктами періоду Першої і Другої світової війни і навіть XVII століття, а читачів намагаються переконати в тому, що подібні проекти не мають сенсу або навіть суперечать інтересам польської держави.


 

Наші інтереси: 

Не піддаватись на провокації. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Радіймо, арії!

Сайт медичного центру «Живе Слово» Олександра Філатовича має нову адресу filatovich.org.ua

Медичний центр Живе Слово продовжує свою працю! Всім шанувальникам інформотерапії Живим Словом щиро зичимо міцного здоров'я і радості!

Останні записи