Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Гейтс про Covid: Більшість тестів – це "повне сміття", Трамп є вакцинним скептиком, а Роберт Кеннеді ненавидить вакцини

Білл Гейтс вважає, що більшість американських тестів є "повним сміттям", тому що для отримання результату потрібно понад тиждень. З моменту появи COVID-19 Фонд Білла і Мелінди Гейтс фінансував тестування та дослідження вакцин. Гейтс висловив оптимізм щодо перспективи надійної вакцини. Він надав фінансову підтримку розробникам декількох вакцин, в тому числі AstraZeneca.

20081201.jpg

Фото: JEFF PACHOUD/GETTY IMAGES

Медичні працівники повинні отримувати оплату за тести лише у тому випадку, якщо вони дадуть результати протягом 48 годин., - заявив він в інтерв'ю WIRED.

Гейтс визнав, що теорії змови поширюються, як пожежа, в соціальних мережах і запропонував, щоб генеральний директор Facebook Марк Цукерберг зробив більше для боротьби з дезінформацією у Facebook.

"Ми даємо буквально десятки мільярдів на вакцини, щоб врятувати життя. А люди повертаються і кажуть, що ми намагаємося заробляти [на цьому] гроші".

Ось, що ще сказав Білл Гейтс:

"Ви повинні визнати, що було завдано економічних збитків на трильйони доларів, багато боргів, але інноваційна лінія по збільшенню діагностики, нових терапевтичних засобів, вакцин насправді вражає. І це змушує мене відчувати, що для багатого світу ми мали б можливість закінчити цю справу до кінця 2021 року, а для світу взагалі –  до кінця 2022 року".

"До настання епідемії ми побачили величезний потенціал у РНК-вакцинах, таких як Moderna, Pfizer / BioNTech та CureVac. Зараз через спосіб їх виготовлення та труднощі розширення масштабів, вони скоріше, якщо вони корисні, допоможуть у багатих країнах. Вони не будуть дешевим і не буде масштабованого рішенням для всього світу. Там би можна розглянути більше AstraZeneca або Johnson & Johnson". 

"Це займе деякий час, щоб з'ясувати тривалість [захисту] та ефективність для літніх людей, хоча ми вважаємо, що буде досить добре, чи є побічні ефекти, які справді доведеться усунути в цих великих групах фази 3 і навіть після цього після багато моніторингу побачити, чи є якісь аутоімунні захворювання або умови, з якими вакцина могла б згубно взаємодіяти".

"У Китаї та Росії рухаються на повній швидкості вперед (щоб зробити вакцину). Б'юсь об заклад, що десь у світі будуть вакцини, які вийдуть без повного регламентаційного контролю. Нам потрібно три-чотири місяці, щоб знайти побічні ефекти. FDA (Управління з продовольства і медикаментів США - ред.) принаймні поки що дотримується необхідності підтвердження ефективності. Поки вони поводилися дуже професійно попри політичний тиск. Іронія полягає в тому, що президент є вакцинним скептиком. Кожна зустріч, яку я маю з ним, виглядає так: "Гей, я не розбираюся у вакцинах, вам доведеться зустрічатися з Робертом Кеннеді-молодшим".

Білл Гейтс при цьому зауважив, що Роберт Кеннеді-молодший ненавидить вакцини й поширює "шалені речі про них".

Білл Гейтс розказав про те, що дуже важливо сказати вакцинним компаніям будувати додаткові фабрики для виготовлення мільярдів доз, що він зможе отримати на вакцини 4 мільярди через GAVI (Global Alliance for Vaccines and Immunisation – Глобальний альянс по вакцинам та іммунізації) та 4 мільярди через глобальний фонд для терапії. 

До речі, від експериментальної вакцини проти Covid-19 постраждало 20% добровольців. Американська біотехнологічна компанія Moderna Inc повідомила частину результатів клінічних випробувань щодо своєї експериментальної вакцини mRNA-1273 проти COVID-19

Довідка НО: у Глобальному альянсі по вакцинам та іммунізації беруть участь уряди деяких розвинених країн, ВООЗ, ЮНІСЕФ, Всесвітній банк, компанії-розробники та виробники вакцин з різних країн, дослідні та технічні агентства, громадські організації, різні фонди, включаючи Фонд Білла і Мелінди Гейтс.

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що ковідоістерія була розкручена в тому числі й для проведення безглуздої масової вакцинації проти Covid-19 (хоча є ще інші причини і наміри).

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи