Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 12
  • Переглядів: 12

Генерал Сергій Кривонос: Патронні лінії можна поставити навіть у підвалах

Категорія:

Одна з помилок на війні – це коли ти недооцінюєш ворога. Потрібно зараз звернути увагу на спроможності українського промислово-оборонного комплексу. У нас досі нема виробництва снарядів та патронів в необхідному обсязі. Попереду ще будуть важкі бої, а ворог продовжить наступ, в першу чергу – на Донецькому напрямку.

22062801.jpg

Сергій Кривонос

Про це розповів Сергій Кривонос, генерал ЗСУ, колишній заступник командувача ССО (2016-2019 рр).

В тилу у нас йде недостатня підготовка до війни. Військовий резерв, що вміє воювати, на жаль, не використовується, а також не йде підготовка військових для опановування техніки, яку просять у західних партнерів. Треба мати хоча б у півтора раза більше підготовлених людей у резерві.

Він наголосив, що війна буде тривати, а також сказав, що на окупованих територіях ворог змінив тактику.

Україні потрібно готувати людські ресурси, щоб воювати, і розвивати економіку. Необхідно переорієнтувати промисловість на потреби оборони. Терпіння і спроможності наших західних партнерів можуть скоро закінчитися.

 

Наші інтереси: 

Війна штовхає Україну до кардинальних змін: переорієнтувати економіку на воєнний час і навчити людей воювати. Більше не буде такої України, якою вона була до 24 лютого. В першу чергу повинна змінитися держава.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи