Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Франція та Німеччина бояться остаточного програшу Росії – Максим Соколов, французький журналіст

Категорія:

З початку війни США та Велика Британія перехопили ініціативу в Європі, що дуже не подобається французам та німцям. Вони побоюються, що в разі програшу РФ, дуже посилиться блок країн Балто-Чорноморського регіону.

Президент Франції Еммануель Макрон, за словами Володимира Зеленського, пропонував Україні піти на значні поступки, щоб спонукати Росію припинити війну. Про це він заявив в інтерв'ю Porta a Porta італійського телеканалу Rai 1.

Зокрема, Зеленський прокоментував політику Макрона, який регулярно проводив багатогодинні переговори з Путіним:

"Ми не повинні шукати вихід для Росії, і пан Макрон даремно це робить, я вважаю, що у нього є прекрасний досвід, що поки Росія сама не захоче, поки вона не зрозуміє, що їй це потрібно, вона не буде нічого шукати, ніякого виходу".

За словами президента України, йому пропонувати деякі речі, пов'язані з поступками щодо нашого суверенітету, заради того, щоб зберегти обличчя президенту Путіну...

"Ми не готові зберігати щось комусь і втрачати за це наші території. Мені здається, що це зовсім несправедливо", – сказав Зеленський.

Політичний журналіст Максим Соколов вважає, що Макрон хоче "зберегти обличчя" не тільки Путіну, а й зберегти обличчя Франції. Він нагадав, що переговорники Норманського формату, лідерами якого були Франція та Німеччина, 8 років намагалися замирити Путіна й умовити України піти на поступки. З початку війни США та Велика Британія перехопили ініціативу в Європі, що дуже не подобається французам та німцям. Вони побоюються, що в разі програшу РФ, дуже посилиться блок країн Балто-Чорноморського регіону.

Коли почалася ця війна, це стало фіаско для Нормандського формату і для Франції з Німеччиною.

Наші інтереси: 

Війна України з ерефією стала поштовхом для переформатування Європи і створення нових політичних союзів. Франція та Німеччина попри гри на публіку у підтримці України показують зараз свої справжні цілі. Тільки перемога України зможе поховати Континентальний блок.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи