Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Фінляндія заявляє, що протокол ВООЗ для тестування коронавірусу не працює

Світ:

Високопосадовець від охорони здоров'я Фінляндії відхилила рекомендацію Всесвітньої організації охорони здоров'я, заявивши, що ВООЗ не розуміє пандемію і що їхній протокол тестування на коронавірус є нелогічним і не працює. У Фінляндії зареєстровано 400 підтверджених випадків коронавірусу, але повідомлень про смерть на сьогодні немає.

Голова відділу безпеки здоров'я Фінляндії Міка Салмінен відкинула рекомендацію Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) перевірити якомога більше людей на наявність коронавірусу, аргументуючи тим, що такий захід буде абсолютно нелогічним у боротьбі з пандемією. Вона розкритикувала ідею того, що для зупинення розповсюдження Covid-19 потрібні масові тестування, пише Greatgameindia.

Посилаючись на обмежені поставки, Фінляндія звузила тестування на коронавірус для осіб високого ризику та медичних працівників. Сальмінен сказав місцевим ЗМІ, що скринінг вірусу слід проводити там, де він буде "ефективним", а не просто "там, де є занепокоєння" щодо респіраторних захворювань.

"Ті, хто може хворіти вдома, не отримують користі від тестування", – сказала вона.

Фінська медична чиновниця зазначила, що проведення тестування виснажує цінні медичні ресурси та відриває персонал від тих, хто їх більше потребує.

Згідно з підрахунками університету Джона Хопкінса, у Фінляндії зареєстровано 400 підтверджених випадків коронавірусу, але про жодну смерть не повідомляється.

Тим часом, поки коронавірус продовжує поширюватися світом, китайські урядові експерти намагаються придумати механізм, як би зробити, щоб міжнародна спільнота могла отримати китайську альтернативу ВООЗ.

У повідомленні, яке розглядає Axios, Інститут досліджень економіки та технологій CNPC, йдеться про те, що вони вивчають можливість створення очолюваної Пекіном глобальної організації охорони здоров'я, яка б суперничала з ВООЗ. Вони вже запитували ізраїльських експертів із SIGNAL, ізраїльської неприбуткової організації, що займається зміцненням Ізраїльсько-Китайських зв'язків, як вони розглядатимуть таку організацію.

Наші інтереси: 

Урядовці окремих країн починають опір диктатурі ВООЗ. Розуміти, що відбувається перерозподіл світового впливу, а китайці намагаються перехопити ініціативу "керування" всесвітнім здоров'ям.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи