Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 72
  • Переглядів: 80

Дрони – це наш кіберпанк. Треба випереджати ворога хоч на кілька місяців – пояснює Євген Карась

Категорія:

Артилерія продовжує залишатися основним далекобійним способом ураження. Але дрони компенсують її нестачу. Крім того, ракети коштують дорого, а їхня кількість обмежена. Тому дрони рятують. Тактика міняється, міняються частоти та принцип передачі зв'язку. З бойовою частиною зараз багато експериментують. Маємо ділитися і обмінюватися досвідом, каже Євген Карась.

220311101.png

Євген Карась

Він нагадав, що підписано указ, який передбачає створення у структурі Збройних сил окремого роду Сил безпілотних систем.

В Генштабі вже декілька місяців діє спеціальне командне утворення. Безпілотні системи діляться на три типи: повітряні, наземні і водні. За півроку-рік в цій галузі відбувається фундаментальна зміна, противника важливо обганяти, каже Євген Карась.

Найважливішими, на його думку, є дрони-розвідники, які виконують задачі на 20+ кілометрів. Артилерія продовжує залишатися основним далекобійним способом ураження. Дрони лише компенсують її нестачу.

Детальніше у відео.

 

Наші інтереси: 

Стежимо за зміною методів війни.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи