Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 7
  • Переглядів: 7

До Маріуполя завезли 40 тисяч "росіян", які навіть не говорять російською

Категорія:

Світ:

"Країна-агресор Росія наповнює тимчасово окупований Маріуполь на Донеччині". Кількість громадян РФ у місті зростає щодня, а кількість маріупольців меншає щодня. І це навіть не через паспортизацію.

 

23040603.jpg

Скриншот відео, яке оприлюднив Андрющенко

Про це повідомив радник маріупольського міського голови Петро Андрющенко у Telegram 6 квітня.

"Якщо при сталінізмі в Маріуполь заселяли жителів центральної смуги Росії, то тепер етнічний склад дивує. Найбільше тим – що вони майже не говорять російською. Їх уже понад 40 тисяч на 80 тисяч маріупольців. Це для таких готують наші квартири та будинки за процедурою безхозу. Один висновок: русня має виздихати. Незалежно від етносу та віросповідання", – зазначив Андрющенко.

 

Наші інтереси: 

Розуміємо, що Росія буде гадити й робити різні капості звичними методами часів СРСР – українців з Маріуполя агресор "фільтрує" і вивозить до ерефії, українських дітей вивозять до ерефії, а до Маріуполя звозять "росіян" із задвірків недоімперії.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи