Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Для України є дві умовно погані новини, але є й дві точно хороші

Війна в Україні виконує для цинічного світу кілька функцій. Перемога України закладає фундамент майбутньої розстановки сил. І захід готовий в це інвестувати будь-які ресурси. 1. Україна переможе у Війні з Росією. Це – хороша новина. 2. Україна – полігон. Це – погана новина, хоча як сказати.

22091103.jpeg

Ілюстративне фото
Ілюстативне фото

Про це у своєму дописі на Фейсбук написав Анатолій Амелін.

Війна в Україні виконує для цинічного світу кілька функцій:

  •     Максимальне ослаблення Росії (військове, економічне) як союзника Китаю.
  •     Руйнування осі «Німеччина – Росія – Китай», яка технологічно, фінансово і ресурсно створювала для США критичну загрозу.
  •     Тестування нових військових продуктів, тактик ведення бою для підготовки до Великої війни Західної цивілізації та Східної.

3. Великій війні бути. Це теж погана новина. (Насправді це лише можливість, і її ймовірність зменшується в міру перемоги України. – НО).

Процитую Ейнштейна: «Не знаю чим воюватимуть у третю світову війну, але в четверту воюватимуть палицями». Не знаю, чим завершиться Велика війна, але Україна до неї буде готова більше, ніж будь-яка інша країна. Україна на європейському континенті буде грати у ній ключову роль.

4. Отже, для України відкриваються нові можливості після її завершення.

Українці – нація, яка виживає, проходячи випробування останні 400 років, і ми точно більше за інших вміємо виживати в хаосі. Я вірю, що Україна майбутнього – один із найважливіших центрів нової цивілізації. Ми більше до цього готові.

Від нашої перемоги залежить насправді майбутнє всього світу, без перебільшення.

Західний світ готується до війни з Китаєм. Сі Цзіньпін вирішив, що Тайвань за його життя має повернутися до Китаю. А Китай має стати головною домінуючою країною, змінивши США.

Перемога України закладає фундамент майбутньої розстановки сил. І захід готовий у це інвестувати будь-які ресурси.

І нагадаю стару східну приказку:

Сильні люди створюють добрі часи.
Добрі часи створюють слабких людей.
Слабкі люди створюють погані часи.
Погані часи створюють сильних людей.

Хороші європейські часи створили слабких людей, які не здатні боротися за своє майбутнє і створюють для західного світу погані часи.

Водночас погані часи України створюють сильних людей, які здатні створити добрі часи.

Наші інтереси: 

Знати ще й такий погляд на ситуацію, що склалася. Розуміти, що це – не тільки наша війна з проклятим ворогом. У цій війні за наш рахунок і коштом життя наших воїнів багато хто хоче вирішити свої проблеми і досягти свої цілі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи