Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Десантники на урочистій церемонії в Києві змінили уніформу

Категорія:

Українські десантники 21 листопада на урочистій церемонії в Києві змінили берети та інші знаки розрізнення на нові.

«Від сьогодні моїм рішенням кольором українського десанту стає темно-бордовий. Це – колір крові, вашої крові, пролитої в боях за Україну. Бордові берети для ідентифікації своїх десантників використовують 59 країн світу, 19 з яких – члени НАТО. Таким чином ми впроваджуємо ще один стандарт альянсу», – вказав у своєму виступі на церемонії президент України Петро Порошенко.

Порошенко наказав командувачу сил АТО генерал-лейтенанту Михайлу Забродському провести церемонію заміни беретів десантників.

«На береті також змінено знак. Відтепер це купол парашута як символ десантних підрозділів у всьому світі, крила Архистратига Михаїла і вогняний меч, яким він уражає ворогів роду людського», – також наголосив глава держави.

Порошенко також поінформував, що відтепер радянську абревіатуру ВДВ (Воздушно-десантные войска) щодо десантників скасовано. «Постановляю запровадити нову назву – Десантно-штурмові війська Збройних Сил України», – відзначив президент.

 

 

Наші інтереси: 

Крок до створення Вільної Української Держави.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Радіймо, арії!

Сайт медичного центру «Живе Слово» Олександра Філатовича має нову адресу filatovich.org.ua

Медичний центр Живе Слово продовжує свою працю! Всім шанувальникам інформотерапії Живим Словом щиро зичимо міцного здоров'я і радості!

Останні записи