Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Ця війна стане причиною руйнування РФ – Залужний

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний порівняв війну Росії в Україні із вторгненням СРСР до Афганістану. Він порівняв втрати радянської та російської армій під час їхнього вторгнення до Афганістану та України.

22031901.jpg

Валерій Залужний

"За час повномасштабної агресії захисниками України знищено у два рази більше літаків рф, ніж втрачено радянським союзом за 10 років війни в Афганістані – 278 літаків рф в Україні проти 118 радянських літаків в Афганістані", – написав головком ЗСУ у Telegram. – "Ця війна є такою ж ганьбою для рф і стане причиною її руйнації".

З 24 лютого до 3 листопада армія Росії втратила на війні проти України 74 тисяч військових.

 

Наші інтереси: 

Перемога України та знищення РФ – наша ціль і завдання. Маємо подолати нашого споконвічного ворога, а корінним народам РФ допомогти утворити національні держави. Нагадаю, ще у 2014 році почалися розмови про розпад РФ. Наприклад, Костянтин Боровой казав, що розпад Росії неминучий. Тоді доктор філософії Євгенія Альбац спрогнозувала, що розпад Росії – цілком можливий, а частина територій може відійти Китаю. Сибірська, Уральська та інші народні республіки – яким буде розпад РФ.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи