Зображення користувача Леонід Українець.
Леонід Українець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Читацький клуб "Барвисті букви" шукає однодумців на Буковині й у світі

Категорія:

У Чернівецькій області діє читацький клуб "Барвисті букви". Метою клубу є поширення "Доброї Новини Ісуса Хреста". А за нагоди поширювати літературу, пов'язану з філософією успіху; навчати методиці оновлення Живим Словом.

З 2014 року на Буковині діє читацький клуб "Барвисті букви". Він складається з найбільш вдумливих гравців "Народного Оглядача".

Свою діяльність клуб розпочав з поширення книг "Пшениця без куколю" і "Арійський Стандарт - 2014". Зокрема один примірник, придбаний за внески учасників клубу, подарували Сторожинецькій бібліотеці.

Також відвідувачі зібрань клубу мають змогу отримати журнали "Перехід-4" і "Народний Оглядач" в паперовому вигляді і гіперреалістичний роман Петра Масляка "День незалежності".

В рамках діяльності клубу проводились лекції-презентації на тему очищення Євангелія від вставок і спотворень, флеш-моби з безплатної роздачі літератури патріотично налаштованим громадянам, тощо.

Діє група здорового способу життя і оздоровлення фізичними вправами. Збираємо команду для колективного читання Живого Слова в Чернівцях.

З нагоди публікації книжки "Євангеліє Ісуса Хреста", яку зладив Ігор Каганець, читацький клуб може стати крайовим осередком продажу цього видання. А за нагоди поширювати й іншу літературу, пов'язану з філософією успіху; навчати методиці оновленню Живим Словом.

Наразі ми шукаємо зацікавлених представників у всіх районах області, зокрема в Глибоцькому, Кіцманському, Заставнівському, Сторожинецькому. Раді будемо бачити серед себе мешканців інших областей, чиє життя так чи інак пов'язано з Чернівцями або Буковиною.

З питань вступу до клубу можна звертатись до мене, Леоніда Українця. Інвестори "Народного Оглядача" мають можливість вступу на пільгових умовах.

Також за нагоди хочу нагадати, що 1 жовтня цього року було започатковано ініціативу зі створення буковинського територіального демосу, яка має на меті розширити можливості читацького клубу.

Наші інтереси: 

Об’єднуємося з однодумцями! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Вітаю, Леоніде, з чудовим задумом, бажаю успіхів!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Вітаю, Леоніде, з чудовим задумом, бажаю успіхів!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !