Зображення користувача Ірина Золота.
Ірина Золота
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чорна П'ятниця несе великі знижки в ювелірному магазині «Золотий Стандарт»

Чорна П'ятниця - один з улюблених осінніх періодів у житті кожного шопоголіка, тому що в цей день діють колосальні знижки. У магазині «Золотий Стандарт» акція буде діяти цілих три дні! А розмір знижок досягне до 50% на всі категорії ювелірних прикрас.

chorna-pyatnycya.png

Черная пятница в Золотом Стандарте ювелирные украшения
Чорна П'ятниця в ювелірному магазині

Цього року Чорна П'ятниця припадає на 23 листопада, але в багатьох магазинах цей період триватиме з 23 по 25 листопада. У магазині «Золотий Стандарт» акція буде діяти цілих три дні! А розмір знижок досягне до 50% на всі категорії ювелірних прикрас.

Якщо Ви зайдете за посиланням https://zolotoy-standart.com.ua/black-friday-v-ukriane/ в розділ акції, то Вас чекає багато приємних сюрпризів. Адже всі представлені моделі - тренди поточного року, незмінна класика, молодіжні прикраси, які знаходяться на піку популярності і вироби завжди актуальні до будь-якого свята.

У магазині ювелірних прикрас Ви зможете вибрати подарунки не тільки для себе, але і для своїх близьких друзів, рідних, дітей. Чорна П'ятниця - це відмінний привід вигідно витратити свої гроші, але при цьому витратити їх з розумом і без шкоди для сімейного бюджету. Вас чекає широкий асортимент підвісок, сережок різних моделей, кільця, браслети, ланцюжки, чоловічі аксесуари з золота і срібла, дитячі ювелірні прикраси і багато іншого.

Як проведете найяскравіший день знижок Ви - вибирати Вам, але ми радимо підготуватися заздалегідь і вже зараз вибрати прикраси, які Ви хочете покласти в свою корзину товарів. А в сам день акції залишиться лише оформити покупку парою кліків.

Також Ви можете ознайомитися з асортиментом товару в нашому магазині, що діє за адресою м.Київ, вул. Борщагівська, 154 ТРЦ "Мармелад" 0 поверх. 

Наші інтереси: 

Ювелірні прикраси з золота та срібла.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Вітаю з дебютом! Золото і срібно - це саме те, що нам треба. Краса - страшна сила :)

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Вітаю з дебютом! Золото і срібно - це саме те, що нам треба. Краса - страшна сила :)

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Вітаю з дебютом на "НО" пані Ірина!

Ви можете додати фотографії красивих виробів...

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!