Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чому вам варто прийти до Школи програмування «Іт-Еліт»

Програміст  - одна з найпрестижніших та  професій сучасності. Середня заробітна плата професійного програміста в Україні становить близько 15 000 грн. в місяць, адже фахівців у цій сфері не так вже й багато. Крокуючи у ногу з часом, кожне виробництво, заклад громадського харчування, навіть невеличка фірма чи підприємство поспішає зайняти свою нішу у інтернет-просторі. Для цього створюються сайти, програмні продукти тощо, для обслуговування яких необхідні фахівці.

hqdefault.jpg

Школи програмування «Іт-Еліт»
Школи програмування «Іт-Еліт»

Люди, які свого часу доклалися до вивчення програмування, сьогодні досягли небувалого успіху. Серед найбагатших людей світу саме програмісти: Біл Гейтс, Ларри Эллисон, Сергій Брін, Марк Цукерберг, Павло Дуров…. Таких людей багато - молодих, амбітних, перспективних. Вони є керівниками великих компаній, купують вілли  і замки, катаються на власних яхтах і літаках, відпочивають на найдорожчих курортах. А ще декілька років тому вони були простими школярами чи студентами, про яких ніхто не знав…

 

ЗАДУМАЙТЕСЬ! Найбільш відвідуваний у світі пошуковий портал Google був створений в гаражі,  а найбагатша людина в світі – Біл Гейтс свою першу комерційну програму написав у школі. В сучасній історії є багато прикладів де, нікому не відомий прогаміст, за декілька років  ставав  мілярдером. 

 

 

Хіба не варто дати шанс власній дитині пересвідчитися, чи не «ховається» у ній новітній Гейтс чи Цукерберг? Першим кроком може стати ваш візит у нашу Школу програмування.

Школа програмування «Іт-Еліт» створена розробниками сайтів і прикладних програм. Нами опрацьована величезна кількість літератури, опробовані численні методи програмування. У навчальну програму ми вибрали лише саме головне, перевірене і потрібне, на це пішло 15 років нашої праці. Вивчаючи програмування у нас ви підете по короткому шляху.

Наші американські партнери готові кращих випускників Іт-Еліт забезпечувати роботою у своїх українських чи закордонних філіях. 

Вивчення програмування корисне не тільки майбутнім програмістам, воно прекрасно розвиває аналітичне мислення, вміння вирішувати, планувати і продумувати складні задачі і проекти.  Іншими словами, відвідуючи спортзал чи займаючись танцями, ви вдосконалює своє тіло, програмування ж  тренує голову.

Наша унікальна методика «Через руки - в голову» робить навчання цікавим і простим, дозволить кожному без зусиль вивчити складні мови програмування. У нас немає нудної теорії: виконуючи прості, які з часом переходять у складніші задачі і проекти, учні поступово опанують фах сучасного програміста (більше про методику навчання у розділі «Як організоване навчання» 

Практика показала, що нашу навчальну програму однаково легко засвоюють «кращі» і «гірші» учні шкіл.

Навчання  поділене на модулі, що вивчаються послідовно (більше про це можна дізнатися у розділі "УЧНІ ШКОЛИ ПРОГРАМУВАННЯ ПОСЛІДОВНО ВИВЧАЮТЬ 8 КУРСІВ"  По завершенні вивчення модуля чи курсу ви створите цікавий власний проект, захищаєте його і отримаєте сертифікат, що засвідчить професійне володіння цим напрямком програмування. По завершенню всього навчання, кожен отримає диплом.

Пройшовши іспит у наших американських партнерів, ви одержите їх сертифікат. Кращі ж учні будуть нагороджені грамотами і запрошенням на роботу. 

 

Записатись на навчання

 
Наші інтереси: 

+

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи