Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Чому Шольц НАСПРАВДІ не дає ракети TAURUS Україні?

Категорія:

Олаф Шольц – єдиний, хто блокує передачу німецьких далекобійних ракет TAURUS. Представники німецької коаліції одноголосно виступають за передачу TAURUS Україні. Чому насправді Шольц не дає далекобійні ракети TAURUS Україні? І до чого тут адміністрація президента США Джо Байдена та американські далекобійні ракети ATACMS?

Голова оборонного комітету Бундестагу Марі-Агнес Штрак-Ціммерман заявила, що Олаф Шольц – єдиний, хто блокує передачу німецьких далекобійних ракет TAURUS.

Чому? Будь-який канцлер Німеччини після Другої світової війни у ФРН у питаннях зовнішньої політики орієнтується на позицію Адміністрації президента США.

Прикладів цього є достатньо. Згадайте позицію колишньої канцлерки Німеччини Ангели Меркель у 2014 році після окупації Криму. Вона була такою ж, як і у тодішнього президента США Барака Обами – жодних постач летальної зброї, навіть оборонного озброєння.

Ангела Меркель на рівні НАТО блокувала продаж Україні 110 рушниць зі США та Литви. 20 з них були антидроновими.

Згадаймо цьогорічну історію з танками від Німеччини. 25 січня канцлер Олаф Шольц заявив, що його країна продовжить збільшувати військову підтримку України. Тоді було прийнято рішення щодо надання Збройним силам України основних бойових танків Leopard. Шольц офіційно оголосив про передачу Україні цих танків тільки після того, як Джо Байден оголосив про Abrams M1.

Наші інтереси: 

Розуміємо, що постачання зброї Україні залежить від Адміністрації США.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи